Badanie towarów spożywczych

Ocena: 0 (0 głosów)

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów - tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.

Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:

-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe.

Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków - technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

Informacje dodatkowe o Badanie towarów spożywczych:

Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
Data wydania: 2018-09-03
Kategoria: Podręczniki
ISBN: 9788301200473
Liczba stron: 300

więcej

Kup książkę Badanie towarów spożywczych

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Badanie towarów spożywczych - opinie o książce

Inne książki autora
Badanie towarów przemysłowych
Ewa Kubińska-Jabcoń0
Okładka ksiązki - Badanie towarów przemysłowych

Dobór przez autorów tematyki opracowania można uznać za prawidłowy, szczególnie że jest to jedyna tak obszerna monografia polskojęzyczna omawiająca...

Wyroby spożywcze specjalnego zastosowania
Ewa Kubińska-Jabcoń0
Okładka ksiązki - Wyroby spożywcze specjalnego zastosowania

To kolejna książka grupy naukowców z AGH poświęcona badaniu i ocenie jakości towarów handlowych - tym razem dotycząca grupy towarów z kategorii używki...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Reklamy