Angielski. Niezbędne zwroty i wyrażenia 1. A2 - B1. Kurs audio (książka + 2 CD)

Angielski Niezbędne zwroty i wyrażenia 1 przeznaczony jest dla osób znających język angielski na poziomie początkującym i średnio zaawansowanym oraz dla wszystkich przygotowujących się do egzaminu FCE i matury. Zagadnienia w nim zawarte są wyjątkowo przydatne podczas matury ustnej z angielskiego, a w szczególności w części obejmującej tzw. rozmowy sterowane, w której trzeba wykazać się umiejętnością uzyskiwania i udzielania informacji. Kurs uczy ponad 750 zwrotów niezbędnych do swobodnego porozu

Informacje dodatkowe o Angielski. Niezbędne zwroty i wyrażenia 1. A2 - B1. Kurs audio (książka + 2 CD):

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 978-83-61828-13-6

Kup książkę Angielski. Niezbędne zwroty i wyrażenia 1. A2 - B1. Kurs audio (książka + 2 CD)

Angielski. Niezbędne zwroty i wyrażenia 1. A2 - B1. Kurs audio (książka + 2 CD) - opinie o książce

Materiały szkoleniowe dla kandydatów na prawo jazdy kategorii B 2008/2009
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Materiały szkoleniowe dla kandydatów na prawo jazdy kategorii B 2008/2009

Podręcznik jest adresowany zarówno dla kandydatów na prawo jazdy kat. B i B1 jak również dla kierowców ubiegających się o wyższe kategorie prawa jazdy...

Karol-człowiek, który został Papieżem
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Karol-człowiek, który został Papieżem

Akcja filmu rozpoczyna się w 1939 roku, gdy wojska niemieckie dokonują inwazji na Polskę. Pod nazistowską okupacją młody student Uniwersytetu Jagiellońskiego...