Angielski. Krok po Kroku

ANGIELSKI. Krok po kroku to kurs do kompleksowej nauki języka od poziomu początkującego do średnio zaawansowanego (A1-B1). Polecany jest osobom zaczynającym naukę oraz wszystkim, którzy chcą doskonalić umiejętności językowe, poszerzyć zasób słownictwa oraz poprawić wymowę.

KURS uczy 3000 słów i zwrotów niezbędnych na co dzień, objaśnia i utrwala najważniejsze zasady gramatyczne oraz uczy prowadzenia swobodnych rozmów i rozumienia ze słuchu. Różnorodne ciekawostki urozmaicają naukę i zapoznają z obyczajami oraz kulturą Wielkiej Brytanii.

KSIĄŻKI zawierają zestawy słówek, dialogi, ćwiczenia utrwalające, 30 lekcji tematycznych, dodatkowe sekcje dla ambitnych, pełny zapis nagrań wraz z tłumaczeniami na język polski, ciekawostki. Część gramatyczna przystępnie wyjaśnia najważniejsze zagadnienia. Dołączone do zestawu tabele zawierają naj ważniejsze czasowniki nieregularne oraz czasy gramatyczne.

WYSOKIEJ JAKOŚCI NAGRANIA profesjonalnych lek torów (6 godzin) pozwalają osłuchać się z językiem oraz poznać poprawną wymowę.

ANGIELSKI. Krok po kroku to unikalna i bardzo skuteczna forma poznawania języka - łączy naukę z podręcznikiem i słuchanie nagrań native speakerów. Pakiet polecamy do samodzielnej nauki w podróży, w domu, na spacerze czy w samochodzie.

ANGIELSKI. Krok po kroku:

6 godzin wysokiej jakości nagrań native speakerów

dialogi i wyrażenia z tłumaczeniami

3000 niezbędnych słów i zwrotów

przystępnie objaśniona gramatyka

ćwiczenia z odpowiedziami

tabele gramatyczne

Informacje dodatkowe o Angielski. Krok po Kroku:

Wydawnictwo: Edgard
Data wydania: 2022-06-14
Kategoria: Inne
ISBN: 9788367219365

Tagi: Języki - słowniki poradniki i podręczniki Nauka języków Materiały do nauki jezyków obcych Materiały edukacyjne Języki germańskie i skandynawskie Angielski Podręczniki kursy Samodzielna nauka w domu

Kup książkę Angielski. Krok po Kroku

Peppa Pig Opowieści na dobranoc Kocham Cię, tato świnko!
Okładka ksiązki - Peppa Pig Opowieści na dobranoc Kocham Cię, tato świnko!

Dzień Peppy i George'a zapowiadał się dość zwyczajnie. Gdy jednak pojawił się tatuś świnka, wszystko nabrało kolorów. To co codzienne i zwykłe stało...

Batman Metal. Mroczny wszechświat. Tom 3
Okładka ksiązki - Batman Metal. Mroczny wszechświat. Tom 3

Liga Sprawiedliwości kontra Mroczni Rycerze. Multiwersum kontra mroczne multiwersum. Gdy Batman i Superman zostają schwytani i uwięzieni w jednej z wież...

Zły Samarytanin
Jarosław Dobrowolski ;