Rozwijanie umiejętności interpersonalnych i zawodowych. Podnoszenie jakości komunikacji i poprawa przepływu informacji. Budowa zdrowych relacji zawodowych i społecznych. Zmiana stylu podejmowania decyzji na bardziej skuteczny. Superwizja pracowników w celu lepszego wykorzystania ich indywidualnego potencjału. Budowa zespołów twórczych i zadaniowych. Poprawa zarządzania zasobami ludzkimi. Rozwiązywanie konfliktów. Efektywna konfrontacja ze stresem, ryzykiem i strachem. Tworzenie koncepcji kreatywnego przywództwa. Ujawnianie ukrytych możliwości i talentów jednostek oraz organizacji. Konstruowanie zintegrowanego środowiska w organizacjach. Zmiana kultury pracy.

Informacje dodatkowe o 9 milowych kroków do sukcesu zawodowego i osobistego z wykorzystaniem indywidualnych predyspozycji:

Wydawnictwo: JK
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 83-7229-133-0

Kup książkę 9 milowych kroków do sukcesu zawodowego i osobistego z wykorzystaniem indywidualnych predyspozycji

9 milowych kroków do sukcesu zawodowego i osobistego z wykorzystaniem indywidualnych predyspozycji - opinie o książce

Avatar użytkownika - silverraven
silverraven