Inne wydania:

Na podstawie międzynarodowego bestsellera (ponad 30 mln sprzedanych egzemplarzy)

52 karty z wyzwaniem i inspiracją na każdy tydzień roku.

Książka 7 nawyków skutecznego działania Stephena R. Coveya przedstawiająca zasady prowadzenia bardziej satysfakcjonującego życia, które doskonale zniosły próbę czasu, jest po raz pierwszy dostępna w formie zestawu kart ułatwiających rozwój osobisty. Każdy nawyk podzielono na ułatwiające jego wprowadzanie tygodniowe części, które zachęcą zarówno osoby początkujące, jak i dobrze już znające moc siedmiu nawyków, do skupienia się na swoich związkach, wierze w siebie i swoim szczęściu. Pięknie zaprojektowane graficznie karty co tydzień dostarczają wyzwań i skłaniających do przemyśleń pytań, dzięki którym wprowadzisz zmiany do swojego życia osobistego i zawodowego.

[...] mój ojciec naprawdę żył zgodnie z tym, co głosił - był człowiekiem wiernym tym zasadom. Jeśli będziesz realizować ten prosty proces, obiecuję, że zauważysz pozytywne zmiany w relacjach z innymi oraz osiągniesz znacznie wyższy poziom zadowolenia z życia. - Sean Covey

Informacje dodatkowe o 7 nawyków skutecznego działania. 52 karty z wyzwaniem i inspiracją na każdy tydzień roku:

Wydawnictwo: Rebis
Data wydania: 2024-01-30
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: The 7 Habits of Highly Effective People. 52 Cards to Challenge and Inspire Every Week of the Year

Kup książkę 7 nawyków skutecznego działania. 52 karty z wyzwaniem i inspiracją na każdy tydzień roku

7 nawyków skutecznego działania. 52 karty z wyzwaniem i inspiracją na każdy tydzień roku - opinie o książce

Avatar użytkownika - helena610
helena610
Przeczytane:2018-02-06, Ocena: 5, Przeczytałam,

Warta była przeczytania i zastosowania! Jeśli ktoś chce zmienić swoje życie na lepsze to jest to jedna z pozycji które warto przeczytać i nie tylko przeczytać ;) oparta na ważnych wartościach!

Avatar użytkownika - kalola
Przeczytane:2014-06-03, Ocena: 5, Przeczytałam,
7 nawyków skutecznego działania
Stephen R. Covey0
Okładka ksiązki - 7 nawyków skutecznego działania

ZESTAW KART MOTYWACYJNYCH NA 30. ROCZNICĘ PIERWSZEGO WYDANIA 7 NAWYKÓW SKUTECZNEGO DZIAŁANIA. Książka 7 nawyków skutecznego działania Stephena R. Coveya...

Stephen R. Covey. Mądrość i pasja
Stephen R. Covey0
Okładka ksiązki - Stephen R. Covey. Mądrość i pasja

Wyjątkowy zbiór ponadczasowych zasad wielkiego lidera biznesu! Oto zbiór dwudziestu prostych, lecz bardzo ważnych zasad, dzięki którym można wieść pełne...

Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska