Zapraszam do debiutu powieści pt. "Tylko w duecie" @magdalena.kozakowska.
Za egzemplarz dziękuję Wydawnictwu Bookedit oraz @magdalena.kozakowska
Czy można porzucić marzenia i poświęcić się całkowicie osobie, która jest dla nas bardzo bliska i którą mocno kochamy?
Nasza bohaterka powieści Tamara swoją przyszłość wiązała z muzyką, ale to już przeszłość. Śmierć ojca, alkoholizm matki sprawiły, że musiała opiekować się siostrą. Kelnerowanie miało być, tylko dorywczą pracą. Gdy okazuje się, że Amelia jest śmiertelnie chora, zaprzedaje swoje ciało żeby zdobyć pieniądze na operację siostry. Jakie konsekwencje tej decyzji będzie ponosić Tamara? Kim tak naprawdę okaże się pracodawca Borys? Czy pozwoli jej odejść po wygaśnięciu umowy?
W 18 -ste urodziny Meli na drodze Tamary pojawia się Damian. Był wokalistą, grał Rocka, jednak porzucił muzykę na rzecz medycyny ze względu na ojca.
Co połączy tych dwoje bohaterów lektury? Czy Tamara i Damian to idealny duet? Jak zareagują na prawdę o przeszłości Damian i jej najbliżsi? Czy będą w stanie jej wybaczyć? Przecież od demonów przeszłości bez konsekwencji trudno się uwolnić. W desperacji jesteśmy gotowi na wszystko.
Bardzo ciekawy debiut powieści romantycznej @magdalena.kozakowska, o miłości, zaufaniu, przebaczeniu. Ile jesteśmy w stanie poświęcić siebie, by ratować życie drugiej bliskiej nam osoby, bez względu na konsekwencje, czy warto? Nie ukrywam, że zaskoczyło mnie zakończenie książki. Serdecznie polecam. Czekam na kolejne książki tej autorki.
Wydawnictwo: BookEdit
Data wydania: 2022-02-07
Czytajka93
Jak cienka jest granica między nienawiścią a miłością? Czy prawda zawsze wyzwala? Czy wszystko można wybaczyć? Damian nigdy nie przypuszczał, jak wysoką...