Zaglądaliście na wattpad?
Ja szczerze mówiąc, nie.
Mam tyle papierowych wersji książek, że zwyczajnie nie starczyłoby mi czasu na to.
I dlatego tak się cieszę, kiedy hity wattpada trafiają na papier a ja mogę je poznać.
Nie inaczej jest z Teenage dirtbag.
Przypomina mi ona po części American Pie ale z większą fabułą, wzbogaconą o różne problemy i rozbudowaną o coś więcej niż s**s - a tego tu nie brakuje.
Wakacyjna przygoda, która naznaczy bohaterów na zawsze.
Pierwsza miłość, traumy, problemy psychiczne i szufladkowanie.
Poznajemy dziewczynę, która wyszła z zaburzeń odżywiania i wyjeżdża na wakacje do dziadków.
Rey jest outsiderką, grzeczną i nieśmiałą dziewczyną.
Wtedy poznaje towarzystwo swojej wyzwolonej kuzynki, w tym sąsiada dziadków, Nate'a, który ma dość bogatą w skandale reputację.
Jaki jest naprawdę?
Z czym się borykają młodzi ludzie?
Czy ida im się znaleźć szczęście?
Książkę czytałam z wielkim zainteresowaniem, cały czas coś się działo i wciągałam się w historię tej pary ze stale rosnącą fascynacją.
Jest dosyć dużo spicy scen lub o takie zahaczających.
Młodzi ludzie, wakacje, imprezy, wybieranie studiów...
Taka tematyka zawarta jest w historii Rey i Nate'a a jej zakończenie jest słodko gorzkie.
Czasem się dziwiłam, że Ci nastolatkowie są aż tak wyzwoleni ale to może już znak czasów, może jestem już zbyt stara?
Nie mniej jednak ciekawa fabuła sprawiła, że spędziłam przyjemny czas z tą lekturą a teraz czytam drugi tom.
Data wydania: 2023-06-28
Kategoria: Dla młodzieży
Tłumaczenie: Fleanr
Bookszonki
Kontynuacja bestsellerowego Teenage dirtbag Ponad 11 milionów odsłon na Wattpadzie Rey i Nate poznali się dwa lata temu. Byli zakochani...
Co by było, gdyby historia Rey i Nate'a potoczyła się inaczej? Poznaj na nowo losy bohaterów bestsellerowego Teenage dirtbag! Renee Delilah Parker...