💦W poprzednich tomach bardzo polubiłam się z bohaterkami powieści.Są one prawdziwe,trochę szalone i nieokiełznane.Wspieraja się nawzajem,by nie czuć się samotnie.Pragnąc szczęścia zrobiłyby wiele,lecz życie to nie bajka a Kopciuszek nie zamieni się w królewnę!
💦Przeżywamy emocje,które zmieniają bieg zdarzeń u przyjaciółek.I one sprawiają,że chcemy jak najdłużej zostać w tym uroczym miejscu.Wiejska społeczność czasem przyprawia o uśmiech i zawrót głowy.Tutaj każdy się zna i każdemu zwróci uwagę,że coś źle robi.
💦Zaintrygowała mnie postać Reni,gdyż ona nie martwi się tylko o siebie, lecz o innych.Drzemie w niej pokłady miłości,które czekają na tego jedynego.Nie oczekuje wiele,choć serce robi swoje.
Ela i Kamila również potrafiły zaskoczyć swoim zachowaniem i wyborami.Jednak darzy się je sympatią i mocno trzyma kciuki za dobre decyzje życiowe.
💦Przepiękny obraz polskiej wsi,ich przynależności oraz rodzinności.Czułam się tak jakbym towarzyszyła bohaterkom w ich wzlotach i nieuchronnych upadkach.
🩵Saga ponownie mnie zachwyciła i poruszyła moje serce.Nie takiego zakończenia się spodziewałam i dlatego czekam na kolejny tom,bo wiem,że los bywa przewrotny-i na to liczę!
🩵POLECAM🩵
Wydawnictwo: Lucky
Data wydania: 2024-10-14
Barbara Dębska
Jak mówi stare elfie powiedzenie: „Gdzie człowiek, tam rodzi się chaos”. Chaos nazywający się Kornelia Azatka. Nie od razu po przyjeździe...
Dawno temu spadająca gwiazda zwiastowała, że niewypowiedziane życzenie mogło się spełnić.Calvin Dog Bard wybrał klub ponad rodzinę i dopiął swego –...