Romans sensacyjny? To moje kolejne spotkanie z twórczością tej autorki. Uważam je za bardzo udane i teraz już wiem, że mam co nadrabiać.
Audrey i Dante znają się z przeszłości. Pewnego dnia ich drogi krzyżują się przy śledztwie. Intrygi, kłamstwa, pożądanie i niebezpieczeństwo.
Co wydarzyło się między nimi w przeszłości i czy rozwiążą zagadkę?
"Skradzione tajemnice" autorstwa D. B. Foryś to intrygująca powieść, która wciąga czytelnika od pierwszych stron. Autorka napisała świetny romans, tworząc napiętą atmosferę, w której każdy szczegół ma znaczenie. Fabuła koncentruje się wokół tajemniczej kradzieży, która wprowadza bohaterów w wir niebezpiecznych wydarzeń. Autorka z powodzeniem buduje napięcie, wprowadzając zaskakujące zwroty akcji, które trzymają w niepewności do samego końca. Postacie są dobrze zarysowane, a ich motywacje i historie osobiste dodają głębi narracji. Styl pisania autorki jest przystępny, a jednocześnie pełen emocji, co sprawia, że książkę czyta się szybko i z zainteresowaniem. Dialogi są naturalne, a opisy miejsc i sytuacji pozwalają na łatwe wyobrażenie sobie przedstawianych wydarzeń.
"Skradzione tajemnice" to nie tylko historia o zbrodni, ale także refleksja nad zaufaniem, lojalnością i konsekwencjami podejmowanych decyzji. To powieść, która angażuje i pobudza wyobraźnię, a zakończenie, choć zaskakujące, pozostawia czytelnika z pewnym niedosytem.
"Skradzione tajemnice" to udana lektura dla miłośników gatunku, oferująca zarówno emocjonującą fabułę, jak i głębsze przesłanie. D. B. Foryś udowodniła, że potrafi tworzyć historie, które na długo pozostają w pamięci.
Polecam gorąco!
BRUNETTE BOOKS
Data wydania: 2024-05-31
brunetkabooksrec
Co się wydarzy, gdy dziewczyna z sekretami spotka mężczyznę pełnego tajemnic? Po odkryciu bezwzględnej natury szefa Kornelia zostaje zmuszona do ucieczki...
Drugi tom miłosnej dylogii autorki cyklu „Tessa Brown”! Czasami złudzenie to za mało, żeby dać szansę miłości. Hela i Kuba nie są razem....