Polana

Autor: Marcel Moss

Wydawnictwo: Filia

Premiera: 10.04.2024

#współpracareklamowa z @wydawnictwofilia

Serdeczne gratulacje z okazji premiery książki @marcelmoss.autor👏🍾❤️

"Wiesz jacy są ludzie. Nikt nic nie wie, ale każdy musi się wypowiedzieć."

Mieszkańcy wsi Runowo są wstrząśnięci zaginięciem Artura Krynickiego. Mężczyzna pewnego wieczoru wyszedł z domu i ślad po nim zaginął. Jednym z podejrzanych jest lokalny biznesmen. Okazuje się że zaginiony Krynicki miał u niego niespłacony dług. Lecz biznesmen nie przyznaje się do winy.

Miesiąc później z pobliskiej rzeki zostają wyłowione zwłoki kobiety. Policja przypuszcza że może to być Lilia Malczewska. Kobieta była uważana za nawiedzoną,nie utrzymywała z nikim kontaktów i była skonfliktowana z mieszkańcami.

Do Runowa przyjeżdża brat Lilii Malczewskiej - Sambor. Nie miał z siostrą żadnego kontaktu od blisko trzydzieści lat. Jako były policjant niechętnie podejmuje się rozwiązania zagadki swojej siostry. Im bardziej Sambor zagłębia się w przeszłość tym więcej szokujących faktów odkrywa.

Jaki związek ze śmiercią Lilii ma tragedia sprzed lat? Jakie tajemnice skrywa tajemnicza polana w mrocznym lesie?

"Polana" to rewelacyjny trzymający w napięciu kryminał. Książka wciąga czytelnika z każdą przeczytaną stroną, budując napięcie. Świetna fabuła pobudza ciekawość czytelnika. Dla mnie to był istny rollercoaster emocji. Czytanie książek Marcela Mossa to istna uczta literacka. To lektura którą warto polecić miłośnikom gatunku kryminalnego.Ja jestem pod ogromnym wrażeniem tej historii. To było genialne 🔥

Informacje dodatkowe o Polana:

Kup książkę Polana

Furia
Marcel Moss 0
Okładka ksiązki - Furia

Od obłędu dzieli nas tylko chwila. Przez świat przetacza się fala totalnego zdziczenia i furii. Wtorek, godzina 11:45. W czterech różnych miejscach w...

Pakiet: Nie odpisuj / Nie patrz
Marcel Moss0
Okładka ksiązki - Pakiet: Nie odpisuj / Nie patrz

Bestsellerowe thrillery, na które czeka cały Internet. "Żałuję, że przeczytałam tę wiadomość... To okrutne, ale żywię się cierpieniem innych ludzi...

Pokochaj mnie wreszcie!
Agnieszka Łepki