Paprocany

Moja druga książka spod pióra Pani Świst i jestem ponownie zachwycona, jej stylem , humorem, no wszystkim. Ja takie książki ewidentnie uwielbiam .

Nasza bohaterka - Zosia, jest adwokatem, osobą która w słowach nie przebiera , mówi co myśli , a tok myślenia ma niezmiernie błyskotliwy. Ciężko jej nie lubić, przez co ma nie małe grono przyjaciół. Nawet wśród przestępców, których broni.

Jej bratanica znika i mimo, że każdy uważa , że "młoda zabalowała", Zośka wie , że to podejrzane, że mogła wpakować się w tarapaty. Wpakował się w nie niewątpliwie Krzysiek, policjant, ulubieniec ojczyma Zosi, który jest komendantem. I przez ten zbieg okoliczności ta para zaczyna wspólnie poszukiwać bratanicy Zosi.

Jak się okaże sprawa nie jest tak łatwa i oczywista jakby się wydawało. A ta dwójka spędzi czas nie tylko na poszukiwaniach zaginionej nastolatki.

Ta książka była po prostu świetna, chciałabym przy każdej spędzać tak przyjemnie czas. Wybuchać niekontrolowanym śmiechem co stronę albo co kilka. Ostre i namiętne sceny seksu to kolejna zaleta. Nic tylko chwytać kolejne , bo ta autorka ma talent do wciągania w swoje historie .

Polecam serdecznie

Informacje dodatkowe o Paprocany:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2020-11-12
Dodał/a opinię: Marta BONIECKA

Tagi: Thrillery prawnicze i polityczne bóg

Zobacz opinie o książce Paprocany

Kup książkę Paprocany

Occulta
Paulina Świst0
Okładka ksiązki - Occulta

Przez chwilę wydaje się, że życie całej trójki wróciło na w miarę normalne tory... Ale tylko przez chwilę. Znowu zaczynają ginąć ludzie, znowu każdy...

Podejrzany
Paulina Świst0
Okładka ksiązki - Podejrzany

To nie żarty, to nie przelewki, tu się dzieje, i to jak! W roku 2014 Daniel Wyrwa był jeszcze żołnierzem 6. Batalionu Powietrzno-Desantowego w Gliwicach...

Dotyk marcepanowych marzeń
Katarzyna Majewska-Ziemba