Wiki i Franek planują ślub. Gdy Wiktoria dowiaduje się, że brat jej narzeczonego to słynny youtuber kulinarny, nie wyobraża sobie, że miałoby go zabraknąć na uroczystości. Ale czy robi to z pobudek uczuciowych, czy raczej widzi w tym jakąś korzyść dla siebie?
Wiktoria wynajmuje detektywa, żeby odnalazł brata Franka, ale to nie jest takie proste, mężczyzna jakby zapadł się pod ziemię. Jednak całkiem przypadkiem na jego trop trafia przyjaciółka Wiktorii.
Franek i Vincent nie utrzymują ze sobą kontaktów. Czy ślub brata może coś zmienić w ich relacji?
„Miłość, kłamstwa i sekrety” to przede wszystkim książka o relacjach rodzinnych, o kłamstwie i jego konsekwencjach, o sekretach, które prędzej czy później ujrzą światło dzienne, a wreszcie o miłości.
Pełna zwrotów akcji historia, która połączy ze sobą kilka osób, a innym da ogromną lekcję życia.
Kłamstwo ma zawsze krótkie nogi i prędzej czy później prawda wychodzi na jaw. Nie warto mieszać i plątać się w swoich zeznaniach, bo możemy kogoś skrzywdzić.
Uwielbiam książki pani Krystyny Mirek i jeszcze nigdy się nie zawiodłam.
Polecam
Wydawnictwo: Luna
Data wydania: 2022-10-26
monikaswiatek
Dom Heleny i Jana, położony na przedmieściach Krakowa, otoczony jabłoniowym sadem jest bezpieczną przystanią, do której zawsze mogą wrócić...
Kiedy Hubert Połański dostaje zawiadomienie o morderstwie, nawet nie chce mu się wyjść z domu, szczególnie, że ma oczekiwany od dawna wolny dzień. Jest...