Mężczyzna z pokoju 18

Na samym początku pragnę was ostrzec, byście nie czytali tej książki wieczorem i w nocy, bo to co przeczytacie może uniemożliwić wam spokojny sen 🫣.

Już na samym początku poznajemy zarówna Kacpra, pracownika hotelu, a dokładnie recepcjoniste oraz Michała, byłego więźnia, który po odsiedzeniu wyroku wychodzi na wolność.
I już w pierwszych rozdziałach dzieje się akcja, która nie tylko wprawi czytelnika w osłupienie, ale wciągnie w swoją historię, a im dalej będziecie w nią wnikać, tym większe przerażenie będziecie czuć.

Kacper odnajduje zwłoki gościa w tytułowym pokoju, który sprawdza zaalarmowany przez kobietę z sąsiedniego pokoju. Natomiast Michał zostaje naznaczony w trakcie mszy w kościele, a dokładniej po przyjęciu komunii świętej.

Czy już czujecie się zaciekawieni?
A muszę wam powiedzieć, że im dalej będziecie wpadać w historię, tym większe ciary będziecie mieć. To co się dzieje później jest tak jednocześnie niemożliwe i przerażające, a także wciągające i ekscytujące 🤭. Jeśli mogę tak określić tę książkę.

Michałowi na dłoniach pojawiają się stygmaty, a Kacper staje się głównym podejrzanym w śledztwie. Ale co jedno z drugim ma wspólnego? Na pewno opętania i demony, które ich nawiedzają, ale coś jeszcze, co zdecydowanie was zaskoczy. Ja się tego kompletnie nie spodziewałam, naprawdę, wgl tego tak nie brałam pod uwagę.

Czy wierzycie w paranormalne sytuacje? Czy chcielibyście nocować w hotelu, który jest nawiedzony?
Mówię wam, ta książka jest jak jazda bez trzymanki i nie będziecie się mogli od niej oderwać. Książka dla ludzi o mocnych nerwach, lubiących grozę i mrok.

Informacje dodatkowe o Mężczyzna z pokoju 18:

Kup książkę Mężczyzna z pokoju 18

Dusze czyśćcowe
Karol Fitrzyk0
Okładka ksiązki - Dusze czyśćcowe

Jan Stec, skompromitowany dziennikarz, wyrusza do Krościenka nad Dunajcem, by odnaleźć spokój i poukładać swoje sprawy po głośnej aferze. Uzależniony od...

Tańcząc z cieniami
Karol Fitrzyk0
Okładka ksiązki - Tańcząc z cieniami

Tajemnicze śledztwo, które zmrozi krew w żyłach! Co może być gorszego od śmierci? Grupa youtuberów, znana z ekscytujących paranormalnych śledztw, podejmuje...

Dotyk marcepanowych marzeń
Katarzyna Majewska-Ziemba