Królowa balu

Czy Waszym zdaniem jedna noc jest w stanie zmienić całkowicie nasze życie? Czy można skleić w całość złamane w przeszłości serducho? 💔

W lekkiej powieści @nana_bekher_autorka pt. "Królowa Balu" autorka przedstawia nam historię dwójki nastolatków.
Scarlett - szkolna gwiazda, kapitan cheerleaderek, królowa balów, otoczona wianuszkiem chłopaków. Zanik pomyśli już to ma 🙈
Jason - trądzik, nadwaga, kujon, wiecznie wyśmiewany przez rówieśników 😈 Zakochany w Scarlett po sam czubek włosów.

Gdy laska przegrywa zakład, między tą dwójką dochodzi do zbliżenia i to jakiego zabliżenia 😜 Oczywiście jak to bywa w takich sytuacjach akcja wypływa na wierzch i Scarlett przed całą szkołą upokarza Jasona tak że kończy to się ucieczka z miasta. 🙈 I to nie tylko Jasona.

Co się wydarzyło po ośmiu latach? W jakim celu skrzyżują się ich drogi? Zajrzyjcie koniecznie do kart tej powieści.

Po książki autorki sięgam w ciemno, nie ukrywam że, posiadam wszystko co napisała. Może i historia jest przewidująca ale jest lekka, pełna emocji i życiowej lekcji. Nana ma swój własny styl, przez jej książki się płynie. Mi się bardzo podobało a Was zachęcam do oderwania się na chwilę, zakopania pod kocykiem i przepłynięciem przez tę historię.

Informacje dodatkowe o Królowa balu:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2022-09-28
Dodał/a opinię: Stara_Czyta

Zobacz opinie o książce Królowa balu

Kup książkę Królowa balu

Jesteś moją zagadką. Honey
Nana Bekher0
Okładka ksiązki - Jesteś moją zagadką. Honey

Nicholas McKinley przyjeżdża do Miami, aby pomóc choremu ojcu i beztroskiemu bratu w prowadzeniu firmy. Zanim jednak mężczyzna odda się obowiązkom, spędza...

Jesteś moim pragnieniem. Holly
Nana Bekher0
Okładka ksiązki - Jesteś moim pragnieniem. Holly

Płomienny romans, słoneczne Bari, luksusowy dom mody Wyjazd do Włoch miał być dla Holly szansą na zrobienie kariery modelki. Na miejscu postanawia jednak...