Kim jesteś?

🖤R E W E L A C J A!!!!
Ktoś powie,że romans mafijny jest nudny i przewidywalny,to ogromnie się myli!!!
Najnowszą powieść autorki sprawia,że przenosimy się do Meksyku,Kolumbii i Brazylii i mafijnych rządów króla kartelu narkotykowego.Manipulacje,intrygi,narzucane swojej woli,tajemnice oraz aranżowany ślub dwójki młodych osób są początkiem zaskakującej historii.Z pozoru bohaterowie są zupełnie innymi osobami a tak naprawdę okazuje się,że staną się jednością i zgranym duetem

🖤W działaniach mafijnych w których liczy się tylko władza i tylko władza dostrzegamy piękna relacje rodzinną dla której liczą się najbliżsi.To daje namiastkę normalności i szansę na znalezienie swojego miejsca na ziemi.

🖤Głowni bohaterowie oraz ich sposób działania wielokrotnie mnie zaskakiwali.Ich prawdziwe oblicze i zachowanie spowodowało,że kibicowałam im do odkrycia wspólnego wroga.Wiele zdarzeń przeprawiło mnie o zawrót głowy!Bo niczego ani nikogo nie możemy być pewni!!!

🖤Autorka nie ogranicza się do teraźniejszych wydarzeń,ale również dodaje do fabuły te z przeszłości pokazując siłę manipulacji,by „stworzyć” idealną marionetkę do wykonywania zaplanowanych działań.Bezduszność niektórych osób nie znała granic.By doprowadzić do realizacji swych działań nie liczyła się rodzina,ani nikt!!!

🖤 Jestem zachwycona tym romansem mafijnym i chcę więcej takich historii!!!Koniecznie czytajcie!!!
🌟Polecam🌟

Informacje dodatkowe o Kim jesteś?:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2024-03-20
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Kim jesteś?

Kup książkę Kim jesteś?

Rozpalasz moje serce
Natalia Wiktor0
Okładka ksiązki - Rozpalasz moje serce

Wielkie pieniądze to nie wszystko. Max Sacchi nie miał bajkowego dzieciństwa. Rodzinne bogactwo nie potrafiło ukoić smutku, który nosił w sobie. Tragiczne...

Rozpalasz moje zmysły
Natalia Wiktor0
Okładka ksiązki - Rozpalasz moje zmysły

Artem Kovalev postawił wszystko na jedną kartę, żeby schwytać zabójcę swojej matki. Po latach złudnej ciszy wróg przypuszcza atak na jego rodzinę, wykorzystując...