Tytuł: Hebe
Autor: Klaudia Leszczyńska
Wydawnictwo Żywioł
Data premiery:
#współpracareklamowa #booktour #btzboginiami #żywiołowehistorie #btzmax
"Nie zaznałam nigdy milości, a skrycie o niej marzyłam. Wyobrażałam ją sobie jako zryw serca, który nie pozwoliłby
mi ani spać, ani jesć. Pragnęłam czułych i silnych ramion, które otoczyłyby mnie i dały poczucie bezpieczeńistwa. Uczucie
pustki chciałam wypełniać kimś, dla kogo byłabym całym światem. Nie zależało mi na hołdzie i byciu czczoną przez ludzi, zresztą te czasy już odeszły w zapomnienie. Bogowie byli tylko plamą na kartach podręczników szkolnych. Ja tęskniłam za normalnością i ciepłymi gestami, których nigdy wcześniej nie doświadczyłam w życiu."
Kolejna Bogini, która kończy tę boską serię jest Bogini młodości - Hebe, to właśnie ta historia przemówiła do mnie najbardziej z całej serii - niepoprawna romantyczka się we mnie odezwała. 😅
Książka, która wciąga świetną fabułą, emocje, które rozpalą niczym piekielny ogień Hadesa, dynamiczna akcja i dialogi, które rozbawią.
Najsmutniejsza a zarazem najpiękniejsza historia niedoświadczonej Bogini, którą przytłoczy życie na Ziemi.
Gorąco polecam.
PS: W tej książce na końcu znajduje się niesamowity epilog II, który jest zwieńczeniem całej serii. 💜
Dziękuję za możliwość wzięcia udziału w booktour i poznania tej boskiej serii.
#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl
Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2024-05-25
booksitsmypassio
"Miłość bez recepty" Klaudii Leszczyńskiej to powieść o elektryzującej miłości, która rozwinie się między dwójką ludzi, o których trudno nawet powiedzieć...
Przypadkowe spotkanie, zakazane uczucie i niepohamowane pragnienie, by być blisko... Ona – zagubiona nastolatka, która samotnie mierzy się z odejściem...