Hebe

Autor: Klaudia Leszczyńska

Wydawnictwo Żywioł

Data premiery:

#współpracareklamowa #booktour #btzboginiami #żywiołowehistorie #btzmax

"Nie zaznałam nigdy milości, a skrycie o niej marzyłam. Wyobrażałam ją sobie jako zryw serca, który nie pozwoliłby

mi ani spać, ani jesć. Pragnęłam czułych i silnych ramion, które otoczyłyby mnie i dały poczucie bezpieczeńistwa. Uczucie

pustki chciałam wypełniać kimś, dla kogo byłabym całym światem. Nie zależało mi na hołdzie i byciu czczoną przez ludzi, zresztą te czasy już odeszły w zapomnienie. Bogowie byli tylko plamą na kartach podręczników szkolnych. Ja tęskniłam za normalnością i ciepłymi gestami, których nigdy wcześniej nie doświadczyłam w życiu."

Kolejna Bogini, która kończy tę boską serię jest Bogini młodości - Hebe, to właśnie ta historia przemówiła do mnie najbardziej z całej serii - niepoprawna romantyczka się we mnie odezwała. 😅

Książka, która wciąga świetną fabułą, emocje, które rozpalą niczym piekielny ogień Hadesa, dynamiczna akcja i dialogi, które rozbawią.

Najsmutniejsza a zarazem najpiękniejsza historia niedoświadczonej Bogini, którą przytłoczy życie na Ziemi.

Gorąco polecam.

PS: W tej książce na końcu znajduje się niesamowity epilog II, który jest zwieńczeniem całej serii. 💜

Dziękuję za możliwość wzięcia udziału w booktour i poznania tej boskiej serii.

#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl

Informacje dodatkowe o Hebe:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2024-05-25
Dodał/a opinię: booksitsmypassio

Tagi: klaudialeszczynska seriaboginie boginie wydawnictwożywioł żywioł olimp romans

Zobacz opinie o książce Hebe

Kup książkę Hebe

Miłość bez recepty
Klaudia Leszczyńska0
Okładka ksiązki - Miłość bez recepty

"Miłość bez recepty" Klaudii Leszczyńskiej to powieść o elektryzującej miłości, która rozwinie się między dwójką ludzi, o których trudno nawet powiedzieć...

Mów do mnie szeptem
Klaudia Leszczyńska 0
Okładka ksiązki - Mów do mnie szeptem

Przypadkowe spotkanie, zakazane uczucie i niepohamowane pragnienie, by być blisko... Ona – zagubiona nastolatka, która samotnie mierzy się z odejściem...

Pokochaj mnie wreszcie!
Agnieszka Łepki