Historia Alex i Chris’a jest zakazaną relacją studentki i profesora.Relacji z góry skazanej na porażkę,bo nigdy nie powinna się przydarzyć,ponieważ bliższa taka znajomość niesie ze sobą konsekwencje.
🟦Narastające kłopoty,niezrozumiałe kłopoty,które przynosi los oraz osoby chcące zaszkodzić powoduje,że historia z każdym kolejnym rozdziałem pozytywnie zaskakuje.Nie jest to zwykły zakazany romans,to romans z nutą pikanterii,niebezpieczeństwa oraz decyzjami,które zaważą na przyszłości.Wraz z kolejnymi wydarzeniami zostajemy zrzucenia w ogromne zdumienie.Stalker oraz jego chęć zemsty jest niezrozumiała.Odkrycie prawdy okazuje się nie lada wyzwaniem,ponieważ znalezienienie winnego nie jest takie proste.
🟦Historia od początku porywała ciekawą fabułą oraz poznawaniem ważnych elementów z życia bohaterów,dzięki temu widzimy ich powody samotności i odizolowania się od rówieśników. I tu sprawdza się powiedzenie:Nie samą pracą żyje człowiek,bo życie osobiste jest nie mniej ważne niż to zawodowe bądź studenckie.
🟦Zakończenie było zdecydowanie zbyt szybkie.Nie oczekiwałam takiego zwrotu akcji.Dlatego czekam na kontynuację i poznanie niejodkrytych w historii ważnych informacji,które będą ważne dla naszych postaci.
🟦Zachęcam do sięgnięcia po tą książkę i przekonania się,że życie potrafi bardzo zaskoczyć nowo spotkanymi osobami,które potrafią bardzo zranić.
P O L E C A M
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka