Contadina. W sieci kłamstw

Przychodzę do Was z propozycją kolejnego intrygującego romansie mafijnego.

Sofia Colucci po śmierci mamy zamieszkała razem z ojcem w małej włoskiej miejscowości. Poznała tam chłopaka z bogatego domu Fabio Trovato. Chłopak stał się jej przyjacielem i pierwszą miłością. Niestety pewnego dnia Fabio nagle zniknął bez słowa pożegnania. Zraniona Sofia musiała ułożyć sobie życie bez niego.
Obecnie Sofia jest mężatką i spodziewa się dziecka. Niespodziewanie Fabio wraca, a plotki o tym, że pochodzi z rodziny mafijnej potwierdzają się.
Co wydarzy się, gdy Sofia i Fabio spotkają się? Jak Sofia zareaguje na pojawienie się Fabio?
Dlaczego wtedy zniknął z jej życia?

"Contadina. W sieci kłamstw" to idealna książka dla fanów romansów mafijnych. Autorka wymyśliła historię pełną tajemnic, intryg, kłamstw, namiętności, ale też zemsty, bólu i mafijnych porachunków. Świetnie wykreowani bohaterowie, którzy dostarczają mnóstwo emocji.
Autorka ma przyjemny styl i książkę czyta się szybko. Fabuła wciąga od samego początku. Pięknie opisane włoskie krajobrazy.
Autorka porusza trudne tematy i podczas czytania targały mną różne emocje. Wzruszająca i trzymająca w napięciu historia. Nie mogłam od niej oderwać się, bo byłam bardzo ciekawa jak potoczą się losy Sofii. Przeżywałam razem z nią wszystkie chwile. Kibicowałam Sofii i trzymałam kciuki, żeby wszystko dobrze ułożyło się w jej życiu.
Autorka potrafi zaskoczyć czytelnika.
Jeżeli macie ochotę na klimaty mafijne to myślę, że ten romans przypadnie Wam do gustu.
Ja już czekam na kolejny tom.
Spędziłam z tą książką miły wieczór.

Polecam!

Informacje dodatkowe o Contadina. W sieci kłamstw:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2023-01-11
Dodał/a opinię: brunetkabooksrec

Zobacz opinie o książce Contadina. W sieci kłamstw

Kup książkę Contadina. W sieci kłamstw

Jakby jutra miało nie być
Weronika Tomala0
Okładka ksiązki - Jakby jutra miało nie być

Miłość, potajemne spotkania, obsesja. Czy prawdziwe uczucie ma szansę przetrwać, kiedy wokół czai się zło? Niewielką miejscowość, w której wszyscy się...

Cena zamążpójścia. Historia prawdziwa
Weronika Tomala0
Okładka ksiązki - Cena zamążpójścia. Historia prawdziwa

Poruszająca historia o wielkiej woli przetrwania i o poszukiwaniu nadziei Lata 90. Wanda, młoda dziewczyna z ubogiej rodziny, zachodzi w ciążę ze...