Banking Her

Tom 0 cyklu Bad Boy Billionaires

Na ogół nie przepadam za takimi połówkowymi tomami, ale w przypadku Max Monroe ta forma sprawdza się wyśmienicie!

[SPOILERY, SPOILERY, SPOILERY, SPOILERY, SPOILERY]

Tym razem dostajemy historie opowiedziane z perspektywy Thatcha, Cassie, Wesa i Winnie.

Ciężarna Cassie próbuje wyrobić się ze wszystkimi swoimi sesjami, tak żeby jej kariera nie ucierpiała w trakcie jej zbliżającego się urlopu macierzyńskiego. I w związku z tymi sesjami, musi co chwilę podróżować, co działa baaaardzo stresująco na Thatcha mimo, że nie chce się do tego przyznać... Więc postanawia ją śledzić i obserwować z ukrycia, czy nic złego jej się nie dzieje ;)

Z kolei Winnie i Wes starają się ignorować wzajemne przyciąganie, ale jak już wszyscy doskonale wiemy, będzie to skazane na sromotną porażkę. O ile w poprzenim połówkowym tomie, historia rozwoju znajomości Cassie i Thatcha była rewelacyjna i nie można było się od niej oderwać, to historia Wesa i Winnie rozkręca się powoli i dosyć monotonnie jeżeli mam być szczera. Ale nie ma co ukrywać - w przypadku Cassie i Thatcha nie myślę obiektywnie, bo ich po prostu uwielbiam!

Pewnie poprzestałabym na tym tomie, ale autorki kryjące się pod pseudonimem Max Monroe, w swoich kolejnych książkach nie odsuwają całkowicie na bok poprzednich par, więc wiem, że w "Scoring the Billionaire" Georgie, Kline, Cassie i Thatch również się przewiną nie raz.  A przy okazji zobaczymy czy Winnie i Wes również zasłużą na moją sympatię ;)

Informacje dodatkowe o Banking Her:

Kup książkę Banking Her

Sleighed It
Max Monroe0
Okładka ksiązki - Sleighed It

From the New York Times USA Today bestselling author of TAPPING THE BILLIONAIRE comes a Billionaire Bad Boys Holiday Novella.Question: What would you...

Tapping Her
Max Monroe0
Okładka ksiązki - Tapping Her

A Billionaire Bad Boy Novella. (Series Book 1.5)Blissful in Bora Bora…Kline and Georgia Brooks are fresh off their wedding and ready to indulge...