Żylaki. Jak je leczyć, jak im zapobiegać. Od wodolecznictwa po terapię CHIVA

Z tej książki dowiesz się wszystkiego, co warto wiedzieć na temat tej choroby: od profilaktyki poprzez możliwości diagnozy i leczenia żylaków aż po środki i sposoby, z których łatwo korzystać samodzielnie. Znajdziesz tu także wiele informacji na temat terapii CHIVA - nowoczesnej, szczególnie oszczędzającej i efektywnej metody leczenia, coraz popularniejszej w wielu krajach. Tekst książki został wzbogacony o liczne zestawienia i listy pytań przydatne w przygotowaniu się do wizyty u lekarza, tabele pomagające w wyborze badań diagnostycznych i modeli możliwych terapii, a także porady dotyczące stosowania ziół, gimnastyki i zabiegów wodoleczniczych. Książka ta ułatwi przygotowanie się do wizyty u lekarza, tak aby chory mógł wraz z lekarzem, ale również samodzielnie, podjąć decyzję dotyczącą terapii.

Informacje dodatkowe o Żylaki. Jak je leczyć, jak im zapobiegać. Od wodolecznictwa po terapię CHIVA:

Wydawnictwo: Klub Dla Ciebie
Data wydania: b.d
Kategoria: Medycyna i zdrowie
ISBN: 978-83-7404-598-8

Kup książkę Żylaki. Jak je leczyć, jak im zapobiegać. Od wodolecznictwa po terapię CHIVA

Żylaki. Jak je leczyć, jak im zapobiegać. Od wodolecznictwa po terapię CHIVA - opinie o książce