Życiowe decyzje. Kamienica pod Irysami

My, kobiety, chcemy realizować marzenia!

Świat odżywa i życie w Krakowie znowu nabiera tempa. W roku 1921 tragiczna przeszłość powoli staje się nieprzyjemnym wspomnieniem. Jednak nie dla wszystkich.

Nieoczekiwana wiadomość burzy życie Stefanii. Wojna się skończyła, a teraz trzeba zawalczyć o siebie. Czy dziewczyna podejmie właściwą decyzję? A może to los dokona za nią wyboru?

W czasie kiedy Stefania zmaga się z własnymi demonami, Eleonora i Rozalia układają sobie życie u boku mężczyzn, których darzą głębokim uczuciem. I chociaż wydaje się, że wszystko usłane jest różami, na ich drodze do szczęścia pojawiają się problemy.

Nagły powrót, wielka miłość, podła intryga, niespodziewany ślub. I tragiczna śmierć, która odmienia los.

W trzecim tomie sagi ,,Kamienica pod Irysami" nadchodzi pora na uporządkowanie życia i dokonanie właściwych wyborów.

Informacje dodatkowe o Życiowe decyzje. Kamienica pod Irysami:

Tagi: Literaturoznawstwo - dramat bóg

Kup książkę Życiowe decyzje. Kamienica pod Irysami

Różaniec Z Maryją na drogach codzienności. Z Maryją na drogach codzienności
Zdzisław Józef Kijas OFMConv0
Okładka ksiązki - Różaniec Z Maryją na drogach codzienności. Z Maryją na drogach codzienności

Odkryj na nowo modlitwę na miarę pragnień Boga i człowieka Bóg zaprasza nas do spotkania z Nim w ,,tu i teraz" naszego życia. Tymczasem my wolimy najczęściej...

Kto szuka Boga. Napomnienia św. Franciszka
Zdzisław Józef Kijas OFMConv0
Okładka ksiązki - Kto szuka Boga. Napomnienia św. Franciszka

Święty Franciszek - w trosce o umocnienie w dobrym życiu i wytrwanie w powołaniu - skierował do swoich współbraci szereg pouczeń i zachęt. Jego rady nie...