Znajdź różnice! Baśnie

Poznaj nową serię wyjątkowych książeczek Kapitana Nauki dla dzieci już od trzeciego roku życia - Znajdź różnicę!

Każda para rysunków różni się trzema szczegółami - z pierwszym dzieci poradzą sobie szybko, drugi wymaga większego wysiłku, a trzeci szczegół to zadanie tylko dla prawdziwych bystrzaków!

Pięknie ilustrowana książeczka Znajdź różnicę Baśnie zabierze najmłodszych do zaczarowanego świata pełnego magicznych istot. Czarownica, jednorożec, księżniczka czy syrena to tylko niektóre z 10 pięknych postaci, jakie pozna mały podróżnik w krainie baśni! Niezwykli bohaterowie wywołają uśmiech na twarzach, ale też skłonią do refleksji: czy księżniczka może nosić okulary? Czy czarownice są sympatyczne? W baśniowym świecie nic nie jest takie, jak się wydaje!

Wyszukiwanie różnic na obrazkach to doskonały trening spostrzegawczości, refleksu (kto pierwszy znajdzie różnicę) i gwarancja doskonałej zabawy. Piękne rysunki zainspirują do tworzenia własnych historii o bohaterach. Wybierzcie ulubionego bohatera i nadajcie mu imię!

Poręczny format pasuje do małej rączki trzylatka, a trwała tektura pozwoli cieszyć się książeczką przez długi czas.

Informacje dodatkowe o Znajdź różnice! Baśnie:

Znajdź różnice! Baśnie - opinie o książce

Olbrzymy
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Olbrzymy

Książeczka pomaga rozwijać wyobraźnię młodego czytelnika, poprzez kojarzenie obrazków umieszczonych w tekście z odpowiednimi słowami. Jednocześnie pozwala...

Opowieści biblijne. Tom 5. Królestwo nadchodzi (książka + CD)
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Opowieści biblijne. Tom 5. Królestwo nadchodzi (książka + CD)

Kto pierwszy opowiadał nam o Jezusie i uczył modlitwy do Anioła Stróża? Oczywiście Babcie i Mamy, mądre strażniczki tradycji i wiary. W kolekcji audiobooków...

Kyle
T.M. Piro