Znajdź różnice! Baśnie

Poznaj nową serię wyjątkowych książeczek Kapitana Nauki dla dzieci już od trzeciego roku życia - Znajdź różnicę!

Każda para rysunków różni się trzema szczegółami - z pierwszym dzieci poradzą sobie szybko, drugi wymaga większego wysiłku, a trzeci szczegół to zadanie tylko dla prawdziwych bystrzaków!

Pięknie ilustrowana książeczka Znajdź różnicę Baśnie zabierze najmłodszych do zaczarowanego świata pełnego magicznych istot. Czarownica, jednorożec, księżniczka czy syrena to tylko niektóre z 10 pięknych postaci, jakie pozna mały podróżnik w krainie baśni! Niezwykli bohaterowie wywołają uśmiech na twarzach, ale też skłonią do refleksji: czy księżniczka może nosić okulary? Czy czarownice są sympatyczne? W baśniowym świecie nic nie jest takie, jak się wydaje!

Wyszukiwanie różnic na obrazkach to doskonały trening spostrzegawczości, refleksu (kto pierwszy znajdzie różnicę) i gwarancja doskonałej zabawy. Piękne rysunki zainspirują do tworzenia własnych historii o bohaterach. Wybierzcie ulubionego bohatera i nadajcie mu imię!

Poręczny format pasuje do małej rączki trzylatka, a trwała tektura pozwoli cieszyć się książeczką przez długi czas.

Informacje dodatkowe o Znajdź różnice! Baśnie:

Znajdź różnice! Baśnie - opinie o książce

Białystok. Plan miasta w skali 1:16 500
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Białystok. Plan miasta w skali 1:16 500

GPS, turystyczna mapa okolic w skali 1:300 000, plan centrum 1:10 000, Bielsk Podlaski 1:16 500, Sokółka 1:15 000. Do najczęściej wybieranych przez klientów...

Harvard Business Review. Podręcznik menedżera
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Harvard Business Review. Podręcznik menedżera

Jedyny podręcznik, jakiego potrzebujesz, żeby rozwinąć umiejętności menedżerskie i przywódcze. Niezależnie od tego, czy zostałeś menedżerem niedawno...