Odkryj magiczny świat Maszy i Niedźwiedzia! Spotkanie z ulubionymi bohaterami pozwoli na nowo przeżyć wiecznie żywe historie o przyjaźni, wspaniałych przygodach i wzajemnym zaufaniu. Nowe opowiadania o znanych bohaterach wzruszą, rozbawią i pobudzą wyobraźnię. Zawsze jest dobry czas na bajkę.
Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2016-04-11
Unikalny pakiet dla osób dorosłych, które wielokrotnie zaczynały naukę i chcą swobodnie komunikować się w języku niemieckim. Dzięki kursowi...
Przeczytane:2020-10-07, Ocena: 6, Przeczytałam, Mam, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu - edycja 2020, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2020 roku, 12 książek 2020, 26 książek 2020, 52 książki 2020, Insta challenge. Wyzwanie dla bookstagramerów 2020, Książki XXI wieku, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu, Bajki,
Spis treści:
1. Pierwsze spotkanie 2. Nie budzić do wiosny 3. Podrzutek 4. Konfiturki 5. Sam w domu 6. Hokus-pokus 7. Przebój sezonu 8. Obraz olejny 9. Kto się nie schowa, ten gapa 10. Nowa miotła 11. Niełatwo być dzieckiem 12. Uwaga, remont! 13. Pasiasty przyjaciel