Łatwo wstąpić do raju. Ale czy równie łatwo można go opuścić?
Diana jest młodą, świadomą swoich walorów kobietą, która bez skrupułów wykorzystuje je w relacjach z mężczyznami. Gdy do jej zespołu w pracy dołącza nowa przełożona – Anita – przekonuje się, że i kobietom potrafi zawrócić w głowie. Nieoczekiwanie Diana zostaje zaproszona na imprezę, która wydaje jej się intrygująca, ale i niebezpieczna. Choć waha się, czy pójść za namową przystojnego nieznajomego, przy wsparciu oddanej przyjaciółki decyduje się wstąpić do świata rozpusty i grzechu.
Tajemniczy Mistrz otworzy przed nią drzwi do Raju i rozbudzi w niej nieznane dotąd żądze. Wkrótce Diana będzie musiała stanąć przed trudnym wyborem między dawnym kochankiem, który wciąż walczy o jej względy, a zaborczym i władczym Mistrzem, przyciągającym ją niczym magnes. Czyje ramiona wybierze?
Wydawnictwo: Amare
Data wydania: 2024-02-14
Historia całkowicie mnie zaskoczyła tym,co w niej otrzymujemy.Diana zgadza się na niezobowiązujące relacje w raju.Poznany Mistrz doprowadza do obłędu,dając jej wszystko co kocha!Jest tajemniczo,odważnie,z olbrzymią ilością intryg i sekretów!Każda z pojawiających się postaci ma swoją rolę,która dopełnia całą historię.Szalona przyjaciółka Cyśka dodaje większego szaleństwa swoją osobą i tekstami.Bardzo ją polubiłam,ponieważ mówi wprost to,co myśli.
🔥Nie jest to lektura dla każdego,ponieważ pokazuje otwartość seksualną i godzenie się na rzeczy,które duża ilość osób nigdy by się nie zgodziłaWyobraźnia wręcz szaleje tym,o czym czytamy.W konsekwencji każdy jest zadowolony..
🔥Oprócz tytułowego raju autorka pokazuje kobietę biznesu,która kocha wykonywaną pracę.Spełnia się zawodowo i dzięki pomocy decyduje się na odważne kroki.To bardzo mi się podobało-nie boi się wyzwań i nie ulega szantażowi…
🔥Często zachowanie Diany było trudne do zrozumienia,ponieważ sama gubi się w swoich pragnieniach.Całościowo polubiłam ją i trzymałam kciuki,by jej decyzje były słuszne.
🔥Ogromnym zaskoczeniem i niedowierzaniem jest zakończenie!Przecież tak nie powinno być!Tajemnica goni tajemnice,które są jeszcze do odkrycia.
I ja się pytam?Kiedy dalsze losy Diany?
➡To musicie przeczytać-gorąco polecam
Przeczytane:2024-06-02, Ocena: 4, Przeczytałam, Mam, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2024 roku, Insta challenge. Wyzwanie dla bookstagramerów 2024,
Diana zdecydowanie nie należy do szarych myszek. Jest młodą, piękną kobietą i doskonale zdaje sobie z tego sprawę. Wie, że podoba się mężczyzną i z tego korzysta. Jej życie jest dość poukładane, a przynajmniej do czasu pojawienia się w pracy Anity, jej nowej przełożonej. To wtedy w jej życiu nadchodzą zmiany i to momentami bardzo duże.
Kobieta otrzymuje zaproszenie na imprezę, jednak nie jest to taka zwykła impreza jak wiele innych. Diana trafia do Raju, miejsca, w którym można spełnić swoje wszystkie fantazje seksualne. Zaczyna odkrywać siebie na nowo, a poznany tam Mistrz znacząco jej w tym pomaga. Jednak nie tylko on pragnie być z nią bliżej, również jej były facet walczy o jej względy. Co jeszcze się stanie? Jakie decyzje podejmie Diana? Co zmieni się w jej życiu?
Zacznę od tego, że zdecydowanie nie jest to książka dla każdego. Trzeba wziąć pod uwagę, że mamy w niej bardzo dużo erotyzmu. Sceny momentami są bardzo gorące, wypieki na twarzy gwarantowane.
Mnie książka się podobała, chociaż nie mogę napisać, że zachwyciła. Była to pozycja, którą fajnie i szybko się czytało, a jednocześnie nie zapadnie w pamięci na zbyt długi czas. Ja lubię czasem sięgnąć po tego typu książki, są dobrym sposobem na odskocznie, relaks, nie wymagają ode mnie pełnego skupienia.
Jeśli chodzi o bohaterów to uważam, że zostali dobrze wykreowani. Czy ich pokochałam? Może nie aż tak bardzo, ale na pewno jakąś sympatię do nich poczułam.
Jeśli lubicie pikantne sceny w książce, to ta będzie zdecydowanie dla was. Moim zdaniem warto po nią sięgnąć i polecam.
Recenzja pojawiła się również na moim blogu - Mama, żona - KOBIETA