Zakochany duch

Duch zakochał się w kobiecie nazwiskiem German Landis. Gdyby ciągle miał serce, zatrzepotałoby w nim na sam dźwięk tego niebywałego, dziwnego imienia . Czy człowiek może przeżyć swoją śmierć? Ben Gould nie od razu zrozumiał, że jako jeden z nielicznych tego dokonał. W niebie też zdarzają się awarie... Zanim przyzna, że ten fakt jest dla ludzi szansą na duchowy rozwój, będzie musiał sobie poradzić z niebezpiecznym włóczęgą, Aniołem Śmierci i bolidem Formuły 1. Na szczęście może liczyć na pomoc ludzi i zwierząt, które go kochają...Czy zakochany duch jest jednym z kilku jego sprzymierzeńców czy wrogiem?

Informacje dodatkowe o Zakochany duch:

Wydawnictwo: Rebis
Data wydania: b.d
ISBN: 978-83-7510-135-5

Kup książkę Zakochany duch

Zakochany duch - opinie o książce

Avatar użytkownika - helena610
helena610
Przeczytane:2015-08-14, Ocena: 5, Przeczytałam, 52 książki (2015),
Książka, która bez wątpienia pozostawia ślad w człowieku, tworząc "jedną z jego jaźni". Bardzo ciekawie i mądrze ukazuje ludzi jako składową wszystkich przeżyć, decyzji, lęków, ale i radości. Niezwykły sposób ukazania tego jak wielki wpływ na nasze życie mamy my sami Polecam gorąco!
Avatar użytkownika -

Przeczytane:2013-02-10,
Autor przedstawia człowieka w bardzo ciekawy sposób, myślę, że jeszcze długo jego koncepcje będą mnie intrygować. Zdecydowanie polecam.
Avatar użytkownika - Lukrecja
Lukrecja
Przeczytane:2012-09-15, Ocena: 6, Przeczytałem,
Jedna z jego najlepszych książek...
Avatar użytkownika - Madaleno
Madaleno
Przeczytane:2010-09-01, Ocena: 6, Przeczytałam, Mam,
Nie wszystkie książki tego autora mi pasują, ale ta przypadła mi do gustu. Świetna, niebanalna historia, genialna proza.
Avatar użytkownika - rebellion
rebellion
Przeczytane:2010-06-02, Ocena: 5, Przeczytałam, Mam,
"Człowieka szczęśliwego można poznać po tym, że jest kochany przez tych, których najbardziej szanuje i podziwia". Nie dla każdego są książki tego autora. Ja je lubię, są unikatowe, mają to coś.
Avatar użytkownika - vesta
Przeczytane:2008-11-19, Ocena: 6, Przeczytałam,
Całując ul
Jonathan Carroll0
Okładka ksiązki - Całując ul

Autor powieści próbuje pracować, ale kolejny rozwód i i znudzenie rutyną powodują, że nie może przelać na papier żadnych pomysłów. Wkrótce pogrąża się...

Kości księżyca
Jonathan Carroll0
Okładka ksiązki - Kości księżyca

Cullen, mieszkanka Manhattanu, żyje w dwóch krańcowo różnych światach. W jednym króluje rzeczywistość - kochający mąż, rodzina, ale i wielkomiejska przestępczość...