Mechanizmy i procedury, które usprawnią proces przygotowania oraz przeprowadzenia postępowań o udzielenie zamówienia publicznego. Zestaw wzorcowych regulaminów zamówień publicznych dla zamawiających zobowiązanych do stosowania ustawy Prawo zamówień publicznych (obejmujących także zamówienia tzw. podprogowe o wartości poniżej 14.000 euro), a także zamawiających niemieszczących się w zakresie podmiotowym tej ustawy. Regulaminy uwzględniają również problematykę zamówień publicznych związanych z

Informacje dodatkowe o Wzorcowe regulaminy zamówień publicznych z uwzględnieniem środków unijnych. Wzory dokumentów:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:

Kup książkę Wzorcowe regulaminy zamówień publicznych z uwzględnieniem środków unijnych. Wzory dokumentów

Wzorcowe regulaminy zamówień publicznych z uwzględnieniem środków unijnych. Wzory dokumentów - opinie o książce

Krzysztof Puchacz0
Okładka ksiązki - Nowe standardy kontroli zarządczej w jednostkach sektora finansów publicznych - omówienie i propozyc

Nowe zasady kontroli zarządczej obowiązują już od 1 stycznia 2010r. Każda jednostka sektora finansów publicznych powinna posiadać system kontroli zarządczej...