Rozwój medycyny rodzinnej, jaki obserwujemy w ostatnich latach, stanowi wyzwanie zarówno dla szkolących się lekarzy, jak również dla zespołów nauczających. Dobry lekarz rodzinny ustawicznie pogłębia swą wiedzę medyczną, posiada duży zasób umiejętności w zakresie holistycznego podejścia do pacjentów, zna ich środowisko rodzinne, zawodowe i wszystkie czynniki mogące wpływać na ich zdrowie.Zamierzeniem autorów Wybranych zagadnień z praktyki lekarza rodzinnego jest przekazywanie aktualnego stanu w

Informacje dodatkowe o Wybrane zagadnienia z praktyki lekarza rodzinnego tom 6 - kardiologia, nefrologia, pulmonologia, ból i zespoły bólowe, aspekty s:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 83-89629-08-9

Kup książkę Wybrane zagadnienia z praktyki lekarza rodzinnego tom 6 - kardiologia, nefrologia, pulmonologia, ból i zespoły bólowe, aspekty s

Wybrane zagadnienia z praktyki lekarza rodzinnego tom 6 - kardiologia, nefrologia, pulmonologia, ból i zespoły bólowe, aspekty s - opinie o książce

Andrzej Steciwko0
Okładka ksiązki - Wybrane zagadnienia z praktyki lekarza rodzinnego tom 5 - onkologia, kardiologia, nefrologia, seksuologia