World Food Caribbean 1e

Ocena: 0 (0 głosów)
The islands of the Caribbean are home to a cuisine as diverse as it is delectable. Fertile soil and bountiful seas provide inter-island as well as regional specialties, and this guide will usher you to each island's table. You'll discover how to crack open conch, mix a rum-soaked mojito and celebrate Carnival, Caribbean style. If your pantry needs a calypso kick, or if you do, the Caribbean and its cuisine are the stepping stones to sun, sand and sustenance.the essential guide to the culture of food and drink in the Caribbeanconcocting cocktails across the islandsa tropical twist on Spanish, Dutch, English and French cuisinerum, cigars and Hemingway hauntsthe definitve Caribbean dictionary for every food and drink occasiontantalising photography and recipes

Informacje dodatkowe o World Food Caribbean 1e:

Wydawnictwo: angielskie
Data wydania: b.d
Kategoria: Podróżnicze
ISBN: 978-1-86450-348-7
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę World Food Caribbean 1e

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

World Food Caribbean 1e - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy