Windows XP. Indywidualne szkolenie

Twój osobisty instruktor, który wprowadzi Cię w tajniki systemu Windows XP

Instalacja i podstawy obsługi Korzystanie z aplikacji dołączanych do Windows XP Zarządzanie systemem i sprzętem Multimedia i internet

System operacyjny jest podstawą sprawnego działania komputera. Dopiero po jego zainstalowaniu możemy korzystać z innych aplikacji. Umiejętność obsługi systemu operacyjnego i znajomość jego podstawowych funkcji to jeden z niezbędnych elementów wiedzy o komputerze. Jednak współczesny system operacyjny to nie tylko menu, ikony i okna. To także instalujące się wraz z nim aplikacje, narzędzia do zarządzania pracą komputera i wiele innych elementów, które często są lekceważone aż do momentu, w którym mogą okazać się przydatne.

"Windows XP. Indywidualne szkolenie" to podręcznik przedstawiający system operacyjny Windows XP, jego możliwości i funkcje w sposób gwarantujący szybkie opanowanie materiału -- na przykładach. Każde zagadnienie opisane jest w kolejnych punktach prowadzących przez proces jego realizacji. Dodatkową pomocą są ilustracje prezentujące poszczególne etapy pracy. Dzięki temu każdą z lekcji możesz wykonać we własnym tempie i powtarzać wiadomości z niej wykorzystując zestawienie znajdujące się na końcu każdego z rozdziałów. Uruchomienie systemu i logowanie Menu Start Aplikacje dołączane do Windows XP Dyski, foldery i pliki Dostosowywanie systemu Windows za pomocą Panelu Sterowania Cyfrowe zdjęcia i multimedia Zarządzanie sprzętem i optymalizacja działania komputera Korzystanie z internetu Praca w sieci

Przekonaj się, jakim komfortem jest posiadanie osobistego instruktora. Poznaj dzięki niemu wszystkie możliwości systemu Windows XP.

Informacje dodatkowe o Windows XP. Indywidualne szkolenie:

Windows XP. Indywidualne szkolenie - opinie o książce

Excel. Indywidualne szkolenie
CustomGuide Inc0
Okładka ksiązki - Excel. Indywidualne szkolenie

Twój osobisty instruktor, który wprowadzi Cię w tajniki Excela Wprowadzanie i formatowanie danych Obliczenia i wykresy Analizy, symulacje i tabele przestawne...

Zły Samarytanin
Jarosław Dobrowolski ;