Windows NT 2000. Co w trawie piszczy

System Windows NT 2000 ma się stać najważniejszym systemem operacyjnym firm Microsoft. Niewątpliwie będzie to system, który wprowadzi komputery biurowe w dwudziesty pierwszy wiek. Książka Windows NT 2000 - co w trawie piszczy dostarcza Czytelnikowi szczegółowych informacji o najnowszym systemie firmy Microsoft oraz przedstawia plany jego rozwoju. Zadaniem tej książki, napisanej przez programistów o międzynarodowej sławie, jest przedstawienie niezależnych i obiektywnych opinii dotyczących systemu Windows NT 2000. Czytelnik znajdzie tu również odpowiedzi na wiele interesujących pytań, między innymi: Jaka jest aktualna strategia firmy Microsoft, oraz jak zmieni się ona w przyszłości? Jakie są setki nowych cech i możliwości systemu Windows NT 2000? Jak wypada system NT 2000 w porównaniu z innymi systemami - UNIX-em oraz system Windows 95? Czy jest prawdopodobne, że firmy zamienią architekturę firmy Novell na Aktywną Kartotekę dostępną w systemie NT 2000? Czy należy uaktualnić lub zmienić system operacyjny?

Informacje dodatkowe o Windows NT 2000. Co w trawie piszczy:

Wydawnictwo: Helion