Wichrowe opowieści

W moich wierszach opisuję rymami- życie to dobre i to złe. Czasem się z niego naśmiewam i krytykuję głupotę, śmieszność w której jest zawarte również moje życie. Bo często człowiek uczy się na własnych błędach. Nie mogę się pogodzić ze złym traktowaniem i bestialstwem człowieka nad słabszymi ludźmi i zwierzętami, którzy bezgranicznie nas kochają i ufają nam. – Barbara Wrzesińska

Informacje dodatkowe o Wichrowe opowieści:

Wydawnictwo: Wydawnictwo Psychoskok
Data wydania: 2018-04-16
Kategoria: Poezja
ISBN: 978-83-8119-162-3

Kup książkę Wichrowe opowieści

Wichrowe opowieści - opinie o książce

Avatar użytkownika - ZaciszeLenki
ZaciszeLenki
Przeczytane:2018-05-31, Ocena: 5, Przeczytałam, 12 książek 2018,

Polecam znakomite wiersze, w których autorka zawarła przemyślenia dotyczące życia oraz jego dobrych i złych stron. Można zauważyć umiłowanie koni przez autorkę. Tomik czytałam stopniowo, nie byłam w stanie zasiąść i w jeden dzień przeczytać wszystko. Wolałam dawkować sobie emocje i przemyślenia. Jedyne co mi przeszkadzało to pojawiający się niekiedy wulgarny język, ale ogólnie książka na plus. Dodatkowym atutem są śliczne obrazy córki autorki oraz kilka zdjęć z prywatnego archiwum.

Krzyk nocy
Barbara Wrzesińska, Magdalena Wrzesińska0
Okładka ksiązki - Krzyk nocy

"Krzyk nocy" to szósty tomik Barbary Wrzesińskiej, który powstał z gościnnym udziałem córki Magdaleny, prezentującej również...