Umysł doskonały

Wykorzystaj w pełni swój doskonały umysł!

Znany psychiatra kliniczny i autor bestsellerów, Norman E. Rosenthal, pokazuje, jak prosta codzienna praktyka Medytacji Transcendentalnej (TM) może trwale poprawić stan naszego umysłu i zdrowia. Z metody Rosenthala korzystają wielcy twórcy, gwiazdy i ludzie sukcesu z całego świata. Teraz i ty możesz ją poznać!

Dzięki metodom opisanych w tej książce dowiesz się, jak:

poprawić pamięć, wzmocnić wytrzymałość na stres, zwiększyć kreatywność, pogłębić codzienną świadomość, wykorzystać w pełni potencjał swojego doskonałego umysłu.

Metoda opisana przez Rosenthala to coś więcej niż tylko narzędzie do walki ze stresem czy sposób na lepsze samopoczucie. Dzięki zawartym w książce wskazówkom osiągniesz rzeczy, o których dotychczas nawet nie śniłeś.

Informacje dodatkowe o Umysł doskonały:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2023-06-28
Kategoria: Psychologia
Tytuł oryginału: Super Mind: How to Boost Performance and Live a Richer and Happier Life Through Transcendental Meditation

Kup książkę Umysł doskonały

Norman Rosenthal0
Okładka ksiązki - Umysł doskonały. Jak w pełni wykorzystać swój potencjał, aby odkryć siłę do działania i wzmocnić odporność emocjonalną

Zwiększ możliwości swojego umysłu dzięki metodzie stosowanej przez wielkich tego świata! Wizjonerzy, artyści, a także znani potentaci i gwiazdy filmowe...