Uczę się czytać. Duże litery. Podział na sylaby. Marzenka i latające krowy

Zapraszamy na spotkanie z wróżką Marzenką. Przemęczona pracą Marzenka w pewną deszczową noc gubi magiczny eliksir. Jakie kłopoty z tego wynikną? Czy wróżce uda się pomóc tym, którzy na tę pomoc czekają? I czy wreszcie wyjedzie na upragnione wakacje? Napisana prostym językiem historia o niezwykłych przygodach wróżki Marzenki to doskonała propozycja dla dzieci uczących się czytać samodzielnie - pisany dużymi literami i podzielony na sylaby tekst zachęca do doskonalenia czytania.

Informacje dodatkowe o Uczę się czytać. Duże litery. Podział na sylaby. Marzenka i latające krowy:

Wydawnictwo: Aksjomat
Data wydania: 2025-03-06

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 5 lat

Kup książkę Uczę się czytać. Duże litery. Podział na sylaby. Marzenka i latające krowy

Antek organizuje olimpiadę. Świat według Antka i inne nieznośności
Agata Giełczyńska-Jonik0
Okładka ksiązki - Antek organizuje olimpiadę. Świat według Antka i inne nieznośności

Antek to zwykły chłopiec przeżywający niezwykłe przygody. Właśnie przekona się, że maraton jest jednak dość męczący, a rzut młotem może zakończyć się...

Agata Giełczyńska-Jonik0
Okładka ksiązki - Opowiadania do doskonalenia czytania. Świat dziewczynek. Amelia i sekrety starej piwnicy

Co kryje się w szkatułce Amelii? Czy koleżanki zauważą jej skarb? Jakie inne tajemnice skrywa piwnica starego domu? Zapraszamy na przygodę, którą można...