Tworzenie oprogramowania w 30 dni. Programuj zwinnie i szybko!

Programuj zwinnie i szybko!

Czy Twoja firma jest w stanie stworzyć oprogramowanie w 30 dni? Jeśli uważasz, że nie, zapewne wciąż stosujesz stare i niezbyt poręczne narzędzia. Jeżeli tylko nauczysz się zwinnie zarządzać swoim projektem, ten cel jest do osiągnięcia. "Zwinny" to słowo, które zrobiło furorę w świecie menedżerów projektu. Dzięki takiemu podejściu do zarządzania stworzysz aplikację dopasowaną do potrzeb użytkowników i na pewno zdążysz na czas. Warto spróbować!

Najpopularniejszą ze zwinnych metodyk jest Scrum. Ta książka została napisana właśnie przez twórców Scruma. Powstała, aby zaznajomić Cię z procesem tworzenia oprogramowania z użyciem tej metodyki. Pokaże Ci, jak zacząć przygodę z nowym projektem i sprawić, by odniósł sukces. W trakcie lektury dowiesz się, jak wdrożyć Scrum w Twojej organizacji, oraz poznasz role wyznaczane poszczególnym członkom projektu. Ponadto zaznajomisz się z kolejnymi etapami całego procesu i spojrzysz na tę metodykę z punktu widzenia całego przedsiębiorstwa. Książka ta jest doskonałym przewodnikiem, który pozwoli Ci dokonać prawdziwego przełomu w pracy nad projektami. Po jej lekturze i wdrożeniu metodyki Scrum będziesz znacznie bliżej sukcesu!

Zarządzaj projektami:

zwinnie elastycznie skutecznie z użyciem metodyki Scrum

Twój klucz do sukcesu!

Informacje dodatkowe o Tworzenie oprogramowania w 30 dni. Programuj zwinnie i szybko!:

Wydawnictwo: Helion
Data wydania: 2013-10-11
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Tworzenie oprogramowania w 30 dni. Programuj zwinnie i szybko!

Tworzenie oprogramowania w 30 dni. Programuj zwinnie i szybko! - opinie o książce