To Jezus leczy złamanych na duchu. Modlitwa wstawiennicza o uzdrowienie

Zamiarem tej książki nie jest wprowadzać cię w teorię uzdrowienia wewnętrznego. Chodzi raczej o świadectwo i radę, którymi dzielę się, abyś był pociągnięty do osobistej modlitwy o swoje wewnętrzne uzdrowienie. Nowe dotknięcie twojego - dostępnego jedynie dla Bożej łaski - wnętrza, a nie tylko mówienie o tym, ma dokonywać się w czasie lektury. Czas czytania niech stanie się czasem uzdrowienia. Ujawnionych zostało tu wiele łask, które przekraczają miarę działania Bożego w granicach człowieczej natury i zwyczajności. Wszystkie są współczesnymi cudami Pana Jezusa Chrystusa, których świadkami staliśmy się we Wspólnocie Jezusa Miłosiernego ,,Misericordia". Są ogłoszeniem niezgłębionego Miłosierdzia Bożego, które chce ogarnąć twoje życie - tak, jak ogarnęło życie ludzi, których historie są tutaj przytoczone.

Informacje dodatkowe o To Jezus leczy złamanych na duchu. Modlitwa wstawiennicza o uzdrowienie:

Wydawnictwo: eSPe
Data wydania: 2024-09-09
Kategoria: Duchowość, religia
ISBN: 9788382012743

Tagi: Religie i wierzenia Chrześcijaństwo Aspekty religii Święte teksty teologia Modlitwy i materiały liturgiczne Duchowośc i przeżycia religijne Praktyki religijne

Kup książkę To Jezus leczy złamanych na duchu. Modlitwa wstawiennicza o uzdrowienie