The Impossible Vastness of Us

,, WIEM, JAK O SIEBIE DBAĆ. ZAWSZE MOGŁAM LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE ".

India Maxwell nie tylko przeprowadziła się na drugi koniec kraju, ale także - spadła na samo dno hierarchii towarzyskiej. Całe lata zajęło jej zdobycie popularności, dzięki której mogła ukrywać swoje rodzinne kłopoty. Teraz jednak zamieszkała w jednej z najbogatszych dzielnic Bostonu ze swoją matką, jej narzeczonym i jego córką, Eloise.

I właśnie z powodu paczki przyjaciół swojej przyszłej siostry przyrodniej - ze szczególnym uwzględnieniem jej przystojnego, aroganckiego chłopaka, Finna - India znowu czuje się tak, jak nie chciała już nigdy więcej - jak śmieć.

India nie jest jednak jedyną osobą, która obawia się o swoje sekrety z przeszłości. Eloise i Finn, najpopularniejsza para w szkole, wcale nie są osobami, za jakie uchodzą.

Życie wszystkich naokoło jest znacznie bardziej skomplikowane, niż mogłoby się wydawać. Gdy India powoli zbliża się do Finna i zaprzyjaźnia z Eloise, zagrażając w ten sposób pozorom, które pozwalają im funkcjonować, nienaruszone pozostają tylko prawdy brutalne i piękne, wystarczająco wielkie, aby zmienić ich na zawsze.

PORUSZAJĄCA HISTORIA O PRZYJAŹNI, TOŻSAMOŚCI I AKCEPTACJI, KTÓRA ZŁAMIE WASZE SERCE I POSKŁADA JE NA NOWO.

Informacje dodatkowe o The Impossible Vastness of Us:

Wydawnictwo: Purple Book
Data wydania: 2024-09-25
Tytuł oryginału: The Impossible Vastness of Us

Tagi: Opowieści o uczuciach dla dzieci i młodzieży Interest age: from c 16 years

Kup książkę The Impossible Vastness of Us

Wszystko przed nami
Samantha Young0
Okładka ksiązki - Wszystko przed nami

W pogoni za marzeniami, pełna nadziei i wiary w swój wybór Nora przenosi się z Ameryki do Szkocji. Doznaje jednak samych rozczarowań i po trzech bezowocnych...

Ostrożnie z miłością
Samantha Young0
Okładka ksiązki - Ostrożnie z miłością

Seria przypadkowych zdarzeń doprowadza do spotkania, które Ava i Caleb zapamiętają na zawsze. Chyba cały wszechświat sprzysiągł się przeciwko Avie...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk