W dzisiejszym środowisku biznesowym, w którym wymagania co do aplikacji wciąż się zmieniają, o sukcesie decyduje zwinny model tworzenia oprogramowania! Co więcej, jeśli czas udostępnienia produktu ma znaczenie dla danego projektu, cel można osiągnąć jedynie dzięki podejściu agile. Tester oprogramowania w zwinnym zespole jest bardzo ważną osobą, jednak musi dobrze poznać zasady pracy w tym modelu.

Informacje dodatkowe o Tester samouk w zwinnym zespole. Testowanie agile krok po kroku na podstawie rzeczywistego projektu:

Wydawnictwo: Helion
Data wydania: 2024-04-09
Kategoria: Informatyczne
Tytuł oryginału: The Self-Taught Agile Tester: A Step-By-Step Guide to Learn Agile Testing Using a Real-Life Project
Język oryginału: angielski

Kup książkę Tester samouk w zwinnym zespole. Testowanie agile krok po kroku na podstawie rzeczywistego projektu

Dosaj Chhavi Raj0
Okładka ksiązki - Tester samouk. Praktyczny przewodnik po testowaniu oprogramowania na bazie gotowego projektu

O jakości projektu programistycznego decyduje praca testera. Taka osoba musi łączyć solidną wiedzę ze znajomością cyklu życia danego projektu. Bezcenne...

Kyle
T.M. Piro