Ponad 80 przepisów na wyjątkowo smaczne placki z dodatkiem różnych farszy warzywnych bądź mięsnych, popularnych i znanych w różnych kuchniach świata. Nawet nie będąc specjalistą od gotowania można przystąpić do smażenia naleśników, przyrządzania tart czy pizzy z gwarancją na sukces kulinarny. W książce znajdują się przepisy zarówno na dania pikantne, jak i słodkie.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2015-07-29
Kategoria: Poradniki
ISBN:
Liczba stron: 64
"Tak zwane Kresy Rzeczpospolitej, ogromne, słabo zaludnione, żyzne, pocięte ważnymi szlakami komunikacyjnymi i handlowymi, stanowiły prawdziwą "Ziemię...
Zobacz jak sily natury kształtują Ziemię. Dowiesz się, czym są trzęsienia ziemi, wybuchy wulkanów, huragany i powodzie spowodowane przez rzeki i oceany...
Chcę przeczytać,