Szybkie słodkości. 106 przepisów na ciasta, desery i lunchboxy od 3 do 30 minut

Masz ochotę na coś słodkiego? Sięgnij po tę książkę i wyczaruj pyszny deser dosłownie w chwilę!

Katarzyna Gintrowska, autorka bloga wysmakowane.pl, osiągnęła mistrzostwo w przygotowywaniu deserów na szybko. W tej książce zebrała 106 najlepszych pomysłów na błyskawiczne słodkości - najsmaczniejszych, wielokrotnie testowanych, do przygotowania z zaledwie kilku prostych składników!

Znajdziesz tu ciasteczka, słodkie przekąski i desery; ekspresowe ciasta z piekarnika i bez pieczenia; przepisy w wersji fit, mniej fit, a nawet takie, które można zabrać do lunchboxa jako pełnowartościowy posiłek. Wypróbuj kokosanki z trzech składników, idealny sernik w 8 minut, ciasto z patelni, boliwijskie pączki czy ciasteczka orzechowe z awokado. WSZYSTKIE przepisy są bardzo proste - wystarczy, że wykonasz je zgodnie z wytycznymi, a sukces masz gwarantowany!

Nie musisz iść do cukierni, bo przygotujesz coś przepysznego znacznie szybciej i taniej! W dodatku będziesz mieć pewność, że twój deser jest świeży, przygotowany z dobrych składników i nie zawiera ulepszaczy. Minimum czasu, maksimum jakości!

Do dzieła!

Informacje dodatkowe o Szybkie słodkości. 106 przepisów na ciasta, desery i lunchboxy od 3 do 30 minut:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2023-09-06
Kategoria: Kuchnia

Kup książkę Szybkie słodkości. 106 przepisów na ciasta, desery i lunchboxy od 3 do 30 minut

Kyle
T.M. Piro