"Kurt przedstawił najbardziej kompletne i wyczerpujące dotyczące przekonywania i wywierania wpływu opracowanie, jakie kiedykolwiek miałem okazję przeczytać. W żadnej innej pozycji literatury z zakresu przekonywania nie znalazłem tego tematu podzielonego na tak dokładnie i przystępnie przedstawione koncepcje obejmujące wszelkie aspekty perswazji" - fragment Słowa wstępnego autorstwa Roberta G. Allena, autora książek Creating Wealth i Multiple Streams, współautora książki Jednominutowy milioner

Informacje dodatkowe o Sztuka wywierania wpływu na ludzi. Dwanaście uniwersalnych prawd skutecznej perswazji:

Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Data wydania: b.d
Kategoria: Zarządzanie i marketing
ISBN: 83-233-2133-7

Kup książkę Sztuka wywierania wpływu na ludzi. Dwanaście uniwersalnych prawd skutecznej perswazji

Sztuka wywierania wpływu na ludzi. Dwanaście uniwersalnych prawd skutecznej perswazji - opinie o książce

Prawa charyzmy. Jak wpływać na ludzi, aby osiągać sukcesy
Kurt W. Mortensen0
Okładka ksiązki - Prawa charyzmy. Jak wpływać na ludzi, aby osiągać sukcesy

Sam twórz swoją przyszłość! Jak nakłonić innych, aby robili to, czego od nich oczekujesz, i jeszcze byli tym podekscytowani? Jak stać się charyzmatycznym...