Symbolika snów. Seriaporad.pl

Wyśniony poradnik. Bawi, uczy, zaskakuje

Nieznane sekrety i znaczenia Twoich snów Uniwersalne motywy oraz elementy powtarzalne -- lista symboli, słownik Sens marzeń erotycznych i koszmarów nocnych Interpretacja snów w celu zrozumienia tajemnic podświadomości

Książka pod poduszkę

Najczęściej występujące marzenia senne. Prowadzenie zapisków i dziennika snów. Komunikaty wysyłane przez podświadomość. Sennik egipski, grecki, hebrajski, hinduski, muzułmański i japoński. Kolorowe fotografie i rysunki, ilustrujące procesy występujące podczas śnienia.

Przypomnij sobie, co śniło Ci się dziś w nocy. Nie ciekawi Cię, co to mogło oznaczać? Czy dotyczy przeszłości, zdarzeń z minionego dnia, czy może przeciwnie -- właśnie ukazała Ci się wróżba na kolejne lata? Bez względu na to, czy jest to bajkowy sen nocy letniej, namiętne objęcia Morfeusza, czy powszechnie znany sen o lataniu, ten nietuzinkowy poradnik pozwoli Ci rozgryźć własną podświadomość. Poznaj dziesiątki znaczeń rojonych przy świetle księżyca marzeń sennych i śpij spokojnie!

Jesteś ciekawy świata, chcesz wiedzieć więcej i wciąż się czegoś uczyć, a nie masz czasu na czytanie opasłych poradników? Seriaporad.pl to niezwykłe książeczki, które szybko, sensownie i bez owijania w bawełnę wprowadzą każdego w interesujący go temat. Koniecznie sprawdź też pozostałe tytuły!

Informacje dodatkowe o Symbolika snów. Seriaporad.pl:

Wydawnictwo: Septem