Star Darlings. Scarlet odkrywa prawdziwą siłę. Cassie rozwija skrzydła

W prestiżowej Gwiezdnej Akademii dziewczęta z Gwiezdnej Krainy uczą się spełniać marzenia mieszkańców Świata Życzeń. Dwanaście wyjątkowych Star Darlings otrzymuje supertajne zadanie - ocalenie ukochanej krainy przed grożącym jej niebezpieczeństwem.

Tym razem w podróż do Świata Życzeń zostaną wysłane Ophelia i Cassie. Jak poradzą sobie ze swoimi zadaniami? Ophelia jest do tego rozpaczliwie nieprzygotowana. Czy Scarlet zdoła uchronić ją przed katastrofą? Z kolei Cassie zawsze obawiała się podróży do świata Życzeniowców. Na dodatek okazuje się, że jej zadanie jest jeszcze trudniejsze, niż sądziła!

Informacje dodatkowe o Star Darlings. Scarlet odkrywa prawdziwą siłę. Cassie rozwija skrzydła:

Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2017-01-25
Kategoria: Dla młodzieży

Kup książkę Star Darlings. Scarlet odkrywa prawdziwą siłę. Cassie rozwija skrzydła

Star Darlings. Scarlet odkrywa prawdziwą siłę. Cassie rozwija skrzydła - opinie o książce

Szkoła rysunku. Tkaniny i dodatki
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Szkoła rysunku. Tkaniny i dodatki

Z pomocą tych książek stworzenie szkicu, rysowanie fryzur, projektowanie bajecznych kreacji i dodawanie wyjątkowych efektów będzie naprawdę łatwe...

Wenecja. Miniprzewodnik
Praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Wenecja. Miniprzewodnik

Miniprzewodnik Wydawnictwa Bezdroża opisujący najważniejsze atrakcje turystyczne miasta bądź regionu. Poznasz historię miejsca, przeczytasz opisy atrakcji...