Star Darlings. Scarlet odkrywa prawdziwą siłę. Cassie rozwija skrzydła

W prestiżowej Gwiezdnej Akademii dziewczęta z Gwiezdnej Krainy uczą się spełniać marzenia mieszkańców Świata Życzeń. Dwanaście wyjątkowych Star Darlings otrzymuje supertajne zadanie - ocalenie ukochanej krainy przed grożącym jej niebezpieczeństwem.

Tym razem w podróż do Świata Życzeń zostaną wysłane Ophelia i Cassie. Jak poradzą sobie ze swoimi zadaniami? Ophelia jest do tego rozpaczliwie nieprzygotowana. Czy Scarlet zdoła uchronić ją przed katastrofą? Z kolei Cassie zawsze obawiała się podróży do świata Życzeniowców. Na dodatek okazuje się, że jej zadanie jest jeszcze trudniejsze, niż sądziła!

Informacje dodatkowe o Star Darlings. Scarlet odkrywa prawdziwą siłę. Cassie rozwija skrzydła:

Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2017-01-25
Kategoria: Dla młodzieży

Kup książkę Star Darlings. Scarlet odkrywa prawdziwą siłę. Cassie rozwija skrzydła

Star Darlings. Scarlet odkrywa prawdziwą siłę. Cassie rozwija skrzydła - opinie o książce

Graj w memo. Gra planszowa
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Graj w memo. Gra planszowa

Gra doskonale ćwiczy pamięć wzrokową, rozwija koncentrację i oczywiście poprzez zabawę dostarcza nam konkretnej wiedzy....

Programy pomocowe oraz dotacje UE dla przedsiębiorstw 2007-2013 + CD
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Programy pomocowe oraz dotacje UE dla przedsiębiorstw 2007-2013 + CD

Od sierpnia br. przedsiębiorcy będą mogli składać pierwsze wnioski o wsparcie finansowe z nowej puli funduszy Unii Europejskiej. Łączna pomoc UE w latach...

Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska