Sposób na opornych. Skuteczne wywieranie wpływu

Wywieranie wpływu to sztuka sprawienia, aby inni podążyli za tobą – uwierzyli w coś, w co chcesz, aby wierzyli; myśleli tak, jak chcesz, aby myśleli; lub zrobili to, co chcesz, aby zrobili.

Każdego dnia wywierasz wpływ na kogoś lub ktoś wpływa na ciebie. Żeby odnieść sukces w biznesie lub życiu osobistym, musisz wiedzieć, jak skutecznie wpływać na myślenie, uczucia i działania innych ludzi oraz… jak obronić się przed niechcianym wpływem. Pomoże ci w tym niniejsza książka.

Dzięki lekturze:
 nauczysz się, jak skuteczniej i szybciej wpływać na innych
 poznasz proste i skuteczne metody do zastosowania od zaraz oraz gotowe rozwiązania i (nie)etyczne techniki;
 zrozumiesz, że umiejętność wywierania wpływu jest czymś wyuczonym, a nie wrodzonym;
 dowiesz się, jak samemu nie ulegać próbom wywieraniu wpływu

Informacje dodatkowe o Sposób na opornych. Skuteczne wywieranie wpływu:

Sposób na opornych. Skuteczne wywieranie wpływu - opinie o książce

Sztuka skutecznego przywództwa
Terry R. Bacon0
Okładka ksiązki - Sztuka skutecznego przywództwa

Nie wszyscy ludzie dążą do takiej władzy, która pozwala rządzić całym światem, chociaż zdecydowana większość z nas chętnie wprowadziłaby jakieś zmiany...

Sposób na opornych. Skuteczne wywieranie wpływu proste metody gotowe rozwiązania (nie)etyczne techniki
Terry R. Bacon0
Okładka ksiązki - Sposób na opornych. Skuteczne wywieranie wpływu  proste metody  gotowe rozwiązania  (nie)etyczne techniki

Jeśli chcesz: .przekonać szefa do swojego zdania, .skuteczniej zarządzać podwładnymi, .przekonać klienta, by kupił twój produkt, .by twoje dziecko...

Biedna Mała C.
Elżbieta Juszczak