Spa dla umysłu. Zadbaj o siebie by zadbać o innych

Wydaje Ci się, że współczesny świat szybko się zmienia? Uważaj. Z roku na rok pęd zmian będzie coraz szybszy. Jak sobie z tym poradzić?

Jak odnaleźć się w nieustannie zmieniającej się rzeczywistości, a jednocześnie pielęgnować podstawowe wartości i cieszyć się życiem? To wydaje się trudne, ale dzięki właściwym umiejętnościom może stać się łatwiejsze.

Dzięki znakomitej książce Spa dla umysłu dowiesz się:

jak wypracować otwartość na zmiany, w jaki sposób nabyć elastyczność myślenia i działania, jak nauczyć się krytycznego myślenia i samodzielnego zdobywania wiedzy, w jaki sposób skutecznie walczyć ze stesem.

Odkryjesz też, dlaczego jedną z najcenniejszych wartości naszego życia są relacje międzyludzkie.

A niezwykle cenną i unikalną umiejętnością, której nauczysz się się ze Spa dla umysłu będzie... trening emocji.

Spa dla umysłu to najlepszy klucz do szczęśliwego życia w dzisiejszym świecie. I w przyszłości.

Informacje dodatkowe o Spa dla umysłu. Zadbaj o siebie by zadbać o innych:

Wydawnictwo: Burda Książki
Data wydania: 2019-06-05
Kategoria: Poradniki

Tagi: bóg

Kup książkę Spa dla umysłu. Zadbaj o siebie by zadbać o innych

Spa dla umysłu. Zadbaj o siebie by zadbać o innych - opinie o książce

Książka sympatyczna, trochę powtarza co inne książki tego typu. Kilka ciekawych rad, trochę świeżego spojrzenia na świat. Teraz w trakcie pandemii, która dotknęłam też moją rodzinę w trzeciej fali, książka dodała trochę otuchy i pewnej lekkości nadała ciału. Rzeczywiście momentami jest trywialna, ale mimo wszystko jest to pozytywna książka, która czegoś mnie nauczyła i może też nauczyć innych. Nie jest to najlepsza książka tego typu, ale mimo wszystko udało mi się ją skończyć. Co przy tym typie książek jest wyczynem :)

Emo Notes
Ula Dąbrowska0
Okładka ksiązki - Emo Notes

Przekuj teorię w praktykę z Emo Notesem. Autorzy znakomitego poradnika SPA DLA UMYSŁU postanowili pomóc Ci wdrożyć w życie pozytywne zmiany - nie...

Kyle
T.M. Piro