Sosy i dipy. Leksykon Daumonta

Ocena: 0 (0 głosów)
Sosy podstawowe i klasyczne oraz przepisy. Liczne przepisy na urozmaicenie potraw mięsnych, rybnych, warzywnych i deserów. Egzotyczne sosy, dipy, marmolady owocowe do mięs i ostre mieszanki warzywne. Jaki sos pasuje do danej potrawy, jak uratować danie, indeks kuchenny.

Informacje dodatkowe o Sosy i dipy. Leksykon Daumonta:

Wydawnictwo: OLESIEJUK
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-743-433-7
Liczba stron: 298

więcej

Kup książkę Sosy i dipy. Leksykon Daumonta

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Sosy i dipy. Leksykon Daumonta - opinie o książce

Reklamy