Świeże zioła zawsze warto mieć pod ręką - to nieocenione przyprawy w kuchni, a przy tym rośliny o wielu drogocennych właściwościach. Zioła można uprawiać całorocznie - wystarczy do tego parapet okienny, doniczka z otworami, żwir oraz pulchna i żyzna ziemia. Zioła mogą być kluczowym składnikiem koktajli, past, zup, placków i sałatek, ale też nadawać głębię smaku daniom głównym i deserom. W niniejszym poradniku proponujemy ziołowe przepisy na śniadania, przystawki, obiady, kolacje i desery. Zapraszamy zatem do uprawy i gotowania, ale najpierw - do lektury. Proponujemy solidną garść wiedzy i ponad 20 przepisów na każdą porę dnia. Z nami naprawdę warto poznać smak własnego ogrodu!
Wydawnictwo: inne
Data wydania: 2018-05-23
Kategoria: Hobby
ISBN:
Liczba stron: 92
Contemporary and unique, these handmade creations range from representational to abstract, from skillful realism to provocative surrealismand theyre...
Pięknie ilustrowana książeczka dla najmłodszych czytelników, zawiera opowiadania, których głównymi bohaterami są zwierzęta....
Chcę przeczytać,