Słyszę pani szanowny but O miłości poza czasem i przestrzenią

On był z Plejad... Ona była Ziemianką... Na tle historii boskiej miłości Kornelii i Kordiana rysuje się ogólne przesłanie do człowieka jako istoty kochającej i kochanej. Książka przedstawia historię bohaterki, która przeżyła śmierć fizyczną w świadomości oraz jej działania w drugim życiu, wyjaśniające sens życia i prawdę o człowieku i naszej cywilizacji. Prezentowane w tle historie naświetlają spojrzenie na codzienne ludzkie sprawy z perspektywy autentycznej radości i otwartego serca. Jednocześnie ukazują drogę do wyzwolenia ducha - do Boga.

To książka o właściwościach uzdrawiających ducha i ciało. Każdy, kto ją czyta, znajduje się w energii miłości płynącej z otwartego serca. Samo wzięcie jej do ręki w trudnej chwili powoduje pozbycie się negatywnych emocji. Czytanie sprawia, że człowiek dostraja się do częstotliwości źródła Boskiego spokoju i potrafi zrozumieć każdą sytuację, która mu się w życiu przydarzy.

Informacje dodatkowe o Słyszę pani szanowny but O miłości poza czasem i przestrzenią:

Wydawnictwo: Poligraf
Data wydania: 2018-09-07

Kup książkę Słyszę pani szanowny but O miłości poza czasem i przestrzenią

Słyszę pani szanowny but O miłości poza czasem i przestrzenią - opinie o książce

Rok szarańczy
Terry Hayes