Scrum. 97 rzeczy, które powinieneś wiedzieć. Wspólna wiedza wielu ekspertów

Popraw swoje rozumienie Scruma dzięki doświadczeniu i zebranej wiedzy ekspertów z całego świata. Książka Scrum. 97 rzeczy, które powinieneś wiedzieć to zbiór 97 esejów opartych na wieloletniej praktyce uznanych ekspertów dostarczająca bogactwa wiedzy i doświadczenia praktyków, którzy radzili sobie z konkretnymi problemami i wyzwaniami w Scrumie.

Dowiesz się więcej o zasadach i rolach Scruma, poznasz taktyki, strategie, specyficzne wzorce do wykorzystania w Scrumie i historie z codziennej pracy praktyków Scruma. Zyskasz również wgląd w to, jak zastosować, dostroić i ulepszyć Scruma w swojej pracy. Ten przewodnik jest idealnym źródłem informacji zarówno dla nowych osób w Scrumie, jak i tych, którzy chcą poprawić swoje umiejętności z nim związane.

Informacje dodatkowe o Scrum. 97 rzeczy, które powinieneś wiedzieć. Wspólna wiedza wielu ekspertów:

Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
Data wydania: 2021-02-22
Kategoria: Informatyczne
Tytuł oryginału: 97 Things Every Scrum Practitioner Should Know: Collective Wisdom from the Experts

Tagi: bóg

Kup książkę Scrum. 97 rzeczy, które powinieneś wiedzieć. Wspólna wiedza wielu ekspertów

Scrum. 97 rzeczy, które powinieneś wiedzieć. Wspólna wiedza wielu ekspertów - opinie o książce

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;