Oto książka, która zabierze cię w bardzo ważną i znaczącą, a zarazem praktyczną podróż przez warstwy umysłu i emocji, które oddzielają ciebie (i większość ludzi) od własnej bezkresnej, nieskończonej i transcendentnej jaźni.

Jeśli masz już doświadczenie w medytacji albo dopiero zaczynasz swoją przygodę z tą praktyką, warto żebyś skorzystał z przystępnych obrazów i opisów, którymi dzieli się z tobą Henry Ahlefelder, a które przeprowadzą cię przez krajobraz własnej, prawdziwej natury i pomogą odkryć rdzeń autentycznej jaźni.

Z tą publikacją z łatwością rozpoczniesz osobistą praktykę duchową i wkroczysz na ścieżkę rozwoju duchowego, która pomoże ci odnaleźć prawdziwą radość, którą tak naprawdę masz w sobie.

Informacje dodatkowe o Ścieżka boskiego zjadacza chleba. Odłóż swój bagaż, odkryj błogość i ujawnij jogina w sobie:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2015-02-23
Kategoria: Wiedza ezoteryczna

Kup książkę Ścieżka boskiego zjadacza chleba. Odłóż swój bagaż, odkryj błogość i ujawnij jogina w sobie

Ścieżka boskiego zjadacza chleba. Odłóż swój bagaż, odkryj błogość i ujawnij jogina w sobie - opinie o książce

Kyle
T.M. Piro