Ryby i owoce morza

Ocena: 0 (0 głosów)
Ryby i owoce morza są bogate w witaminy i potrzebne człowiekowi tłuszcze, dlatego stanowią zdrową alternatywę dla mięsa. Przyrządza się je szybko, co jest dziś niewątpliwie zaletą. Wszystkie przepisy podane są w prosty sposób, punkt po punkcie. Proponowane potrawy, sporządzane z najświeższych składników, są niezwykle aromatyczne i wspaniale prezentują się na talerzu.

Informacje dodatkowe o Ryby i owoce morza:

Wydawnictwo: Parragon
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 1-40545-826-7
Liczba stron: 256

więcej

Kup książkę Ryby i owoce morza

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Ryby i owoce morza - opinie o książce

Inne książki autora
Ryby i owoce morza. Z kuchennej półeczki
Carol Tennant0
Okładka ksiązki - Ryby i owoce morza. Z kuchennej półeczki

Ryby i owoce morza są bogate w witaminy i w potrzebne człowiekowi tłuszcze, dlatego stanowią zdrową alternatywę dla mięsa. Przyrządza się je szybko, co...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Klubowe dziewczyny 2
Ewa Hansen ;
Klubowe dziewczyny 2
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy