Ryby i owoce morza

Ocena: 0 (0 głosów)
Ryby i owoce morza są bogate w witaminy i potrzebne człowiekowi tłuszcze, dlatego stanowią zdrową alternatywę dla mięsa. Przyrządza się je szybko, co jest dziś niewątpliwie zaletą. Wszystkie przepisy podane są w prosty sposób, punkt po punkcie. Proponowane potrawy, sporządzane z najświeższych składników, są niezwykle aromatyczne i wspaniale prezentują się na talerzu.

Informacje dodatkowe o Ryby i owoce morza:

Wydawnictwo: Parragon
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 1-40545-826-7
Liczba stron: 256

więcej

Kup książkę Ryby i owoce morza

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Ryby i owoce morza - opinie o książce

Inne książki autora
Ryby i owoce morza. Z kuchennej półeczki
Carol Tennant0
Okładka ksiązki - Ryby i owoce morza. Z kuchennej półeczki

Ryby i owoce morza są bogate w witaminy i w potrzebne człowiekowi tłuszcze, dlatego stanowią zdrową alternatywę dla mięsa. Przyrządza się je szybko, co...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Kyle
T.M. Piro
Kyle
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Raj utracony
John Milton
Raj utracony
Krok do szczęścia
Anna Ficner-Ogonowska
Krok do szczęścia
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy